Foto: Jonna Jinton

28 januari – 31 januari

Winter Workation 2018

Förra året påbörjades en fantastisk tradition. En tradition fylld av samhörighet och kreativitet.
Välkommen till en unconference utöver det vanliga, med föreläsningar, skidåkning, aktiviteter och nätverkande.

”Jag har verkligen insett hur viktigt det är att faktiskt möta andra i samma bransch. Det stärker en på så många vis.”

Jonna Jinton om Winter Workation 2017

Vad är en workation?

En workation är en kombination av jobb och semester – den bästa sortens getaway! Vi samlas för peppande föreläsningar och diskussioner och åker skidor och jobbar med våra bloggar och sociala kanaler om vartannat. Fyra dagar tillägnade dig och din business!

Så, vad är en unconference? En unconference är en konferens som skapas av deltagarna! På söndag kväll sätter vi upp en ”grid” och då får du, om du vill, hugga en slot – en tid – och prata om något som du väljer. Det kan vara allt från en föreläsning om ett bra case eller en givande erfarenhet, till en gruppdiskussion eller workshop. Du väljer! På det här sättet tar vi alla del av varandras kunskap och erfarenheter och diskuterar kring dem.

Vill du hålla en session?

På söndagskvällen sätter vi upp gridden (schemat) och då får alla som vill hålla en session anmäla intresse för detta. Det kommer finnas 14 sessionstider under dagarna. Samtliga sessioner på gridden är 20 minuter + 10 min diskussion och frågor. Det kommer finnas möjlighet till att visa presentation på storbild under ett några av presentationerna, de andra kommer äga rum under After Ski:n i restaurangen så de kommer vara lite mer “avslappnade”.

Poängen med sessionerna är att du får dela med dig av något som du varit med om, är bra på eller vill diskutera kring så att vi byter erfarenheter med varandra.

Va’ int’ blyg som man säg’ i Norrland! 🙂

”Några saker som jag älskar med bloggare: vi gläds genuint åt varandras framgångar, vi lyfter upp varandra, vi står upp för varandra när någon får elaka kommenterar och vi stöttar varandra när någon vågar öppnar sig.

Vi bryter tabun.”

– Annie Månsson om Winter Workation 2017

Aktiviteter

Det kommer att finnas ett brett utbud av aktiviteter under helgen, allt från skoteråkning till yoga och spa på hotellet. Anmälning till dessa kommer längre fram.

Det finns även ett antal aktiviteter som inte kräver föranmälan eller guide, till exempel:

  • Träning i SATS-gymmet på hotellet
  • SPA och bad på hotellet
  • Upptäcktsfärd på byn

Fler aktiviteter kommer!

Läs om Winter Workation 2017