We Are Influencers – Episod 10 – Terese Alvén/Spark i Baken

Terese Alvén

Terese Alvén har bloggat i åtta år, vunnit en drös bloggpriser och föreläser land och rike runt om ätstörningar, självkänsla och inspiration till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten. Hon är ett praktexempel av en bloggentreprenör, en person som byggt sitt företag runt sin blogg och dess varumärke. Vi pratar om hennes bloggresa, hur hon skrivit två böcker och vad hon lärt sig efter snart ett decennium i branschen.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 10 | Längd: 53,09 min | Storlek: 51 mb

 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

3 Comments
  1. Lyssnade på podden. Tog upp det varför fler inte är inriktade på att sälja design till bloggare. Skälet till det är mötet man får av bloggare, en design ska inte kosta mer än 100 kr för då är man för dyr. Jag har haft mycket funderingar kring detta, för att vad är ett skäligt pris för en design av en blogg?

    Ha en fantastisk dag

  2. Jag har lärt mig jättemycket de månader jag hängt här på den här sidan, och ser jättegärna fler podavsnitt om just träningsbloggare! Hade vart sååå kul om du kunde få till en intervju med Ida Warg 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>