We Are Influencers – Episod 39 – Sarah Grundén

Sarah Grundén

Sarah Grundén är makeup-artist, musiker, modell – och bloggare. Man kan med all rätt kalla henne allkonstnär, något som skiner igenom i hennes blogg. Den är varm, vacker och flummig – ett ord hon själv kanske inte är överförtjust i.

Vi pratar om hur nätverkande blev hennes väg in i bloggvärlden och om hur viktigt trovärdighet är för henne, vi försöker lära oss yogaandas och så testamenterar hon sin lägenhet till mig.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 39 | Längd: 46:21 min | Storlek: 44,5 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

5 Comments
  1. Detta känns pinsamt att erkänna men jag begriper inte hur jag ska lyssna på podden genom Podbean!? Har en Android-nalle. Det går att lyssna direkt i webbläsaren eller om man tar hem iTunes (vill jag helst inte). Jag har appen Podbean installerad men jag förstår inte hur jag ska klicka för att podden ska spelas upp där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>