We Are Influencers – Episod 47 – Julia Khouri

podd_juliak_shar

Säsongens sista gäst i Bloggbusiness är Julia K som bloggar på Metro Mode. Hon är bloggaren med det där perfekta lantlivet en timme utanför Stockholm med den händige och tre barn. Hon har höns, katt och en gårdsbutik.

Men hur hamnade hon där och är allt så perfekt som det verkar i hennes vita dröm? Här kommer min intervju med Julia Khouri!

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 47 | Längd: 50:34 min | Storlek: 48,5 mb

Bonus! Spana in min vlogg när jag besökte Julia här!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

3 Comments
  1. Gråter lite på insidan för jag kommer sakna poddarna så mycket. Sen jag började följa dom så har jag gjort så stora förändringar i mitt sätt att arbeta med min blogg och det har gjort stora förändringar rent ekonomiskt för mig. Hoppas allt fler kommer hitta hit för jävlar vilka grymma tips man får 😀 Ha en underbar sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>