We Are Influencers – Episod 26 – Sofia Brolin/Hildas Hem

Sofia Brolin

I samband med att Sofia Brolin startade företag för fem år sedan började hon blogga – för att hon ville ha sällskap. Idag har bloggen Hildas Hem hittat sin plats med inlägg om hållbarhet, företagande och livet på landet. Sofia har inga annonser på sin blogg och är därmed ett utmärkt exempel på hur man gör business på sin blogg – men inte direkt på bloggen. Jag och Sofia pratar om trovärdighet, bloggkollegor och hur bloggen har gjort att hon kan leva sin dröm.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 26 | Längd: 1:08:57 min | Storlek: 66,2 mb

 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

10 Comments
  1. Så himla roligt att lyssna på! Jag har inte följt Sofia speciellt länge, men gillar hennes blogg och även henne själv – jag hade den stora äran att träffa henne på Marias bröllop i somras. Just den där biten om nätverkandet, att det kan vara ensamt att blogga men att man träffar så mycket folk via det hela och att de forum som finns (som better bloggers) betyder så mycket håller jag Verkligen med om! 😀

  2. Ta aldrig bort arkivet att poddar, jag lyssnar på dem om och om igen! Hör nya saker och får nya idéer varje gång! 😀 Ett par gäster jag gärna vill ha med är Ida Warg och Alexandra Bring, två unga träningsbloggare som verkligen har gjort superstar-business på sina bloggar =)

  3. Och en grej till, kan du inte i intervjuerna när du ber om statisik (mer siffror! jag vill ha konkreta siffror!) jämföra med hur många följare de har på bloglovin =) Följer dessa två varandra på något sätt och är de olika för olika bloggare?

    1. Jag frågar inte om Bloglovin eftersom jag inte tycker det är relevant, samt det är något man kan kolla upp om man är intresserad, precis som följare på Instagram och YouTube (något som jag tycker är mer relevant). Bloglovin’ säger inget om hur många som faktiskt läser ens blogg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>