We Are Influencers – Episod 24 – Emma Sundh

Emma Sundh

Emma Sundh är värmländskan som började som bröllopsbloggare och sedan blev en av Sveriges vintagedrottningar. Vi pratar om bloggares makt att förändra världen till det bättre, skillnaden mellan att vara journalist (som Emma är utbildad till) och att vara bloggare – samt hur trixigt det är att lägga en grund för en ny bransch.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 24 | Längd: 1:11:00 min | Storlek: 68,2 mb

 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

4 Comments
  1. Jag brukar alltid sitta och sminka mig när jag lyssnar på dina poddisar. Tycker det är så otroligt avkopplande. Måste även säga att jag var sååå ledsen förra veckan när de inte kom någon för jag ÄLSKAR verkligen att lyssna på andra bloggaers erfarenheter, hur dom tänker och man blir så otroligt inspirerad. Tog faktiskt ett av tipsen till hjärtat och tack vare de så har min bloggstatistik ökat med 250 läsare mer per dag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>