We Are Influencers – Episod 19 – Sandra Lundin/Atilio

Sandra Hjort

Sandra Lundin, även känd under sitt bloggnamn Atilio, bloggar på Metro Mode. Hon är 26 år och bor i Karlsborg tillsammans med sin sambo och deras katter. På bloggen trängs DIY och goda recept med odling, guider och en och annan tänkvärd text. Jag och Sandra pratar om hennes detaljerade bloggstrategi, hur hon lärt sig värdera sin tid och varför hon lade ned sin populära podcast ”Källan”.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 19 | Längd: 1:10:30 min | Storlek: 67,7 mb


 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

6 Comments
  1. Haha vad roligt. Legat förkyld och inte ens orkat se på tv. Så upptäckte jag Källan pods (ja jag vet ett år senare men ändå? och lyssnade i sträck. Men så slutade plötsligt Källan podsen att fungera igår kväll OCH DET BLEV SÅÅÅ SYND OM SJUKA STACKARS MIG. Vad kul då att du precis inervjuat just Atilio! Ska bli spännande att höra och hoppas nu för allt i världen att hennes pods börjar fungera igen och inte försvunnit ut i etern innan jag kunnat lyssna på alla avsnitt!

  2. Åh vad jag gillar detta podcast inlägg. Jag har börjat lyssna på dessa inlägg då jag åker buss varje dag till och från jobbet. Jag kan känna igen detta med bloggstress och råden som ges här om att lägga upp en plan för kommande månad gillade jag. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>