We Are Influencers – Episod 18 – Emily Dahl

Emily Dahl

Emily Dahl är fotograf, journalist och bloggveteran med 10 års bloggande i bagaget. Med Emily pratar jag om vad som krävs för att vara en professionell bloggare, om hennes bloggresa, vilken slags inspiration hon hämtar från andra sidan Atlanten och hur hon håller sig aktuell i branschen.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 18 | Längd: 1:16:16 min | Storlek: 73,2 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

4 Comments
  1. Bara ÄLSKAR dina poddisar! Många av dom du intervjuar känner jag inte till och ofta är de svårt att lyssna på någon man inte har någon som helst koll på men i VARJE avsnitt gör du en så förbannat grym introduktion. Samtalen trollbinder och inspirationen som ni ger ut (du och dom bloggarna du pratar med) är enorm! Är så otroligt glad över att jag hitta Better Bloggers, en riktigt stor inspirationskälla kring olika ämnen. Ha en toppen dag! Du gav mig en grym start på dagen ;D

  2. Nja, otroligt dryg person att lyssna på. Skrota jantelagen, absolut, men vad fasen NÅGOT mått av ödmjukhet är rätt så charmigt… Att bara skryta om hur mycket man jobbar och hur mycket man skulle kunna tjäna på bloggen om man hade tid blir tröttsamt i längden. Råden och tipsen blir snarare nedvärderande än inspirerande på det lilla gumman-sättet de framförs. Tråkigt, hade verkligen hoppats på en annan bild av Emily.

    1. Håller inte med! Jag blir jättepeppad och inspirerad och tycker inte alls att de som är med i avsnitten inte skulle vara ödmjuka. Jag tycker att det känns skönt med lite konkreta tips och råd ifall man faktiskt vill göra sin blogg bättre och jag känner att jag tagit till mig en del av dem och min blogg har blivit mer genomtänkt av det i mina ögon. För mig som knappt känner någon annan som bloggar har de här podcast-avsnitten blivit en jättebra ventil där jag äntligen får höra någon annan prata om sina bloggar och deras resa med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>