We Are Influencers – Episod 16 – Jonna Jinton

Jonna Jinton

Jonna Jinton är 26 år och bor i den lilla byn Grundtjärn i Västernorrland. När Jonna var 21 så bestämde hon sig för att flytta 100 mil norrut, från Göteborg till den här lilla byn med 10 invånare. Hennes blogg är en unik och speciell plats full av inspiration, romantik och en innerlig kärlek till naturen. Vi pratar om kärleken till bloggen, om hennes kris när bloggen nästan gjorde att hon gick in i väggen och hur hon genom det lärde känna sig själv och sitt eget värde.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast, eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 16 | Längd: 57:58 min | Storlek: 55,6 mb

 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

12 Comments
  1. Om du bara visste vad jag har saknat dina poddar! Det var helt klart den bästa hittills. Hur mysig är inte Jonna? Satt och bläddrade igenom hennes blogg i över 1 timma medan jag lyssnade på era samtal. Du får aldrig sluta med dina poddar! Man blir så otroligt inspirerad och glad. Sitter här klockan 01:17 en fredagskväll och skriver ner i min kalender hur jag vill att nästa vecka ska se ut på min blogg haha.

  2. Fantastiskt inspirerande att höra om både bloggkrisen och hur det vände sedan. Älskar den här poden, ser väldigt mycket fram emot nästa! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>