We Are Influencers – Episod 53 – Therése Lindgren

Therése Lindgren

Therése Lindgren är en av Sveriges största YouTubers med nästan en halv miljon prenumeranter på sin kanal. Hennes videos har visats över 200 miljoner gånger och hon kan ta upp till 150 000 för en YouTube-video.

Nu släpper hon sin första bok, ”Ibland mår jag inte så bra”, där hon skriver om sin egen psykiska ohälsa och hur den både kan vara hennes vän och hennes fiende. Boken finns ute i butik när podcasten sänds!

Med mig pratar hon om skillnaden mellan YouTube-Therése, Business-Therése och privata Therése, om kändisskapet, syskonrelationen till hennes följare där hon inte är rädd för att ryta ifrån och om att vara en förebild för många. Lär känna en helt ny sida av Therése i den här intervjun. Och missa inte den senaste avsnittet av serien ”Therése testar teknik” som vi pratar om i intervjun.

Du kan även lyssna på avsnittet via iTunes, acast eller din favoritapp för poddar. Lämna gärna en recension om du tycker om avsnittet!

Avsnitt: 53 | Längd: 1:15:06 min | Storlek: 72,1 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

2 Comments
  1. Så besviken på detta avsnittet 🙁
    Har väntat ända sedan jag såg i Therese vlogg att hon skulle medverka men hon verkar så fruktansvärt low. Hon utvecklar inte sina svar och av alla avsnitten så är detta det sämsta. Du var lika duktig som alltid Linda som kämpade på men jag tycker hon verkar så avstängd, inte alls närvarande. Vissa stunder kickade hon igång men sen försvann all hennes energi. Jätte tråkigt.

  2. Jag tycker att avsnittet var jättebra men jag hade förvisso inga särskilda förväntningar innan. För mig som är nybörjare var det dock svårt att hänga med i alla begrepp och fackuttryck. Therese var vänlig nog att förklara vad en pre-roll är men vad är t.ex. videofy (eller hur det nu stavas)? Sen håller jag nog inte med om att filmer som vinner Oscars objektivt sett är bra. Det är ju en jury (väl?) som avgör men det kanske var lite mer på skämt… Oavsett, tusen tack för avsnittet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>