Vill du praktisera hos Influencers of Sweden?

2017_styrelse_inos

Influencers of Sweden’s styrelse

Influencers of Sweden söker nu två praktikanter som kan assistera vår VD Linda Hörnfeldt i det dagliga arbetet bakom kulisserna i föreningen. Praktiken kommer att innebära allt från att producera och publicera innehåll i sociala medier till att jobba med våra event och boka gäster till vår podcast.

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill jobba med digital kommunikation, sociala medier eller projektledning och få tillgång till ett gediget nätverk att göra just det och få en insyn i en unik organisation i Sveriges influencerbransch!

Vilka är vi? Infuencers of Sweden är Sveriges branschorganisation för social media influencers. Det betyder att vi hjälper och stöttar influencers i sitt arbete, utbildar och arbetar för ett bättre arbetsklimat i Sverige för våra medlemmar.

Vem är du? Vi söker dig som är intresserad av influencerbranschen, som tycker om (och gärna är duktig på) att skriva och skapa content av olika slag. Du får saker att hända, tar initiativ, är engagerad och hugger i där det behövs.

Utbildning och erfarenhet? Om du sitter på en relevant utbildning och/eller erfarenhet är det så klart toppen, men vi tror att inställning, passion och personkemi väger tyngre!

När och var? Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du börjar omgående och stannar i minst 8 veckor. Du kommer att sitta tillsammans med Linda på InoS HQ på Bondegatan på Södermalm i Stockholm. Visst arbete kan göras på distans men du bör bo i Stockholm.

Intresserad? Skicka ett mail med en kort presentation om vem du är och varför just du passar in hos oss, samt bifogat CV till linda@influencersofsweden.se. Ersättning för praktikperioden utgår inte.

Winter Workation Åre

Winter Workation i Åre, 2017

170331 - The Influencer Convention

The Influencer Convention 2017

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>