Stora influencerpriset flyttar hem!

Styrelsen för Influencers of Sweden har idag beslutat i samråd med juryn för Stora influencerpriset att priset inte kommer delas ut i samband med en gala i år. Istället ändrar organisationen fokus och byter riktning. Priset kommer istället att delas ut i influencernas hemmiljö Internet.

Influencers of Sweden har under det senaste året vuxit rekordsnabbt och detta är förstås väldigt roligt men det har medfört vissa konsekvenser i vår verksamhets dagliga arbete. Eftersom att organisationen har begränsade resurser och det medför att vi måste prioritera om verksamheten. Styrelsen har idag tagit beslut om att Stora Influencerpriset inte kommer delas ut i samband med den planerade galan den 17 november i år. Istället ändrar vi konceptet just i år och tar hem priset till sin hemmiljö, internet.

”Utifrån de resurser vi har idag och vad våra medlemmar önskar så väljer vi i år att anordna utdelningen digitalt. Vi ser detta som en bra lösning och kommer fortsätta utveckla priset och galan till framtiden” säger Caroline Frankesjö, ordförande.

Vad gäller hur utdelningen kommer att hållas kommer styrelsen att gå ut med inom kort och så länge fortsätter juryns arbete för att hitta årets vinnare och de nominerade presenteras inom kort.

Vad gäller The Influencer Convention som skulle ägt rum i samband med Stora Influencerpriset så har styrelsen beslutat att den inte kommer att arrangeras i år. Istället läggs fokus på att få ut nomineringar och priserna till Stora Influencerpriset. Vad gäller The Influencer Conventions framtid är det förtidigt att dra några som helst slutsatser men just i år kommer den inte att arrangeras. Arbetet kring The Influencer Convention och Stora influencerpriset har varit engagerande och projektgruppen är eniga med styrelsen.

”Vi förstår att några kan känna sig besvikna eller lite ledsna över beslutet om The influencer Convention men vi behöver sätta fokus på rätt områden med det som gynnar våra medlemmar” fortsätter Caroline Frankesjö, ordförande.

Presstalesperson: Albin Adell Sjöberg, Sekreterare albin.adellsjoberg@influencersofsweden.se

Albin Adell Sjöberg

Styrelsens sekreterare & Presstalesperson

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>