Pollresultat: Detta vill ni läsa om på Better Bloggers!

PR & annonsering, lagar och regler och marknadsföring, det är vad det kommer handla om här på Better Bloggers om ni får bestämma. Nu är resultatet från den första läsarundersökningen här!

När jag körde igång Better Bloggers för en dryg månad sedan så frågade jag vad ni ville läsa om här. Först och främst vill jag tacka er som tog er tid och tyckte till i denna första lilla undersökning här på sajten. Det var jättekul att se vad ni är sugna på att läsa om och vissa saker var även lite överraskande!

Vinnare har vi i ”PR & Annonsering” – föga förvånande är det väl att vi vill tjäna pengar på vårt bloggande! På en andra plats kom ”Lagar och regler för bloggare” och det tycker jag är väldigt kul, att man vill göra rätt för sig och veta vad som gäller.

Nu ligger en helt ny undersökning uppe i högerspalten på första sidan. Den här gången vill jag veta – vad tjänar ni pengar på i ert bloggande?

Nedan ser ni hela resultatet i undersökningen. Nu är det bara att get to work här på redaktionen och leverera enligt önskemålen!

Resultat för undersökning

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>