Influencers of Sweden är Sveriges intresseorganisation för social media influencers. Vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter och stödja dem i sina roller som publicister.

Vårt uppdrag är också att skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller våra medlemmar samt främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i vår bransch.

Influencers of Sweden handlar om att ge dig verktygen och kunskapen att utveckla dig och din digitala närvaro till er fulla potential.

Att skapa en plats där du kan dela med dig av dina erfarenheter och lära dig av andra, en plats där influencerns arbete är respekterat och värderat.

Vårt uppdrag är:

  • Att främja våra medlemmars ekonomiska intressen
  • Att utbilda kring medlemmarnas rättigheter och skyldigheter
  • Ge våra medlemmar stöd i sina roller som publicist.
  • Skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller våra medlemmar.
  • Främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i vår bransch.
Foto: Jonna Jinton

Ansök om medlemskap!

Bli en del av Sveriges intresseorganisation för social media influencers! Läs om vilka förmåner som ingår i medlemsskapet här. 

Kunskap

Vilken kunskap behöver du för att ta din digitala närvaro till nästa nivå? Behöver du teknisk kunskap eller företagscoaching? Säljstöd eller juridisk information?

Inspiration

Få yrkesgrupper finner sådan samhörighet som influencers – ändå finns det väldigt få platser för oss att träffas yrkesmässigt. Det löser vi med regelbundna meetups, seminarier och en årlig konferens.

Passion

Vad handlar dina kanaler om och hur gör du för att vidareutveckla dig inom det området? Vi vill föra dig som influencer samman med företag och nyckelpersoner inom ditt område – allt för att göda din passion!

Nätverkande

Halva syftet med ett nätverk är att man träffas och utbyter erfarenheter. Tillsammans med inspirerande talare och olika företag vill vi ge er möjligheten att knyta kontakter och få en rejäl inspirationsboost!