Ny webbkurs: Smart Social Business med Sara Rönne

Ni har önskat, nu levererar vi. Sara Rönne från bloggen Träningsglädje har skapat en kurs för dig som vill börja tjäna pengar på din digitala närvaro. Eller tjäna mer pengar. 

Smart, Social Business

I kursen Smart Social Business lär Sara dig på ett tydligt sätt hur du gör din kund intresserad och kommer till avslut. Dessutom får du 21 konkreta råd som tar dig närmare din affär!


Genom den här kursen vill jag dela med mig av all den erfarenhet och den kunskap jag har, dels som bloggare men också som PR-konsult och marknadschef. Jag jobbar som bloggare – men jag jobbar också med bloggare. Det är en fantastisk värld med många möjligheter som få tar till vara på. Det vill jag ändra på!

Förutom att få koll på hur omvärlden funkar med mediebyråer, pr-byråer och andra byråer och avdelningar på företag – så får du också tips från de som jobbar med såväl sälj som bloggare – och 21 handfasta tips som du kan ta action på idag, så att du kan börja tjäna mer pengar på din digitala närvaro.

/ Sara Rönne

Läs mer och köp kursen här!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>