Medlemspepp: Våra medlemmars podcasts

Det är väl ingen överraskning att det bland Better Bloggers medlemmar finns en galen nivå kreativitet och expertis inom olika ämnen. Och på senare tid har fler och fler uttryckt denna kreativitet i podcastformat. Idag tänkte jag därför att vi skulle kika närmare på våra medlemmars podcasts!

Vet du inte vad en podcast är eller hur du ska komma igång? Då har vår medlem Elin på Teknifik skrivit ett grymt introduktionsinlägg för dig som vill börja lyssna på poddar!

Better Bloggers medlemmar podcasts

Träningsglädje Talks med Sara Rönne

Träningsglädje TALKS är podden som handlar om träning, hälsa, inspiration, frustration och andra tankar som dyker upp i ett träningsbloggliv.

En förbannad podd med Katarina Stenskytt och Sofia Jonsson

Bloggveteranen Katta Kvack och hennes parhäst Sofia driver podden om böcker och andra tidsfördriv.

Flora och Frida med Flora Wiström och Frida Vega Salomonsson

Flora Wiström och Frida Vega Salomonsson pratar om ämnen som bränns. Från kroppsbehåring och första ligget till vänskapsvånda och Den Stora kärleken.

Josefin och Vanja med Josefin Dahlberg och Vanja Wikström

Entreprenören Vanja Wikström och chefredaktören för Modette.se, Josefin Dahlberg, pratar om allt mellan himmel och jord. Varje avsnitt har ett nytt ämne, ett ämne som deras bloggläsare får bestämma.

Beijer och Broströms Bryderier med Sandra Beijer och Gustav Broström

Varje onsdag under våren diskuterar Sandra Beijer och Gustav Broström olika stora ämnen som rör livet.

Säker Stil med Ebba K von Sydow och Emilia de Poret

Bor lyckan i den perfekta garderoben? Hur hittar man sin stil? Vilken är den perfekta klackhöjden – och hur får man klädsjälvförtroende? Detta reds ut i Säker stil-podden av Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Tvillingpodden med Angelica och Jessica Lagergren

En podd av tvillingarna Angelica och Jessica som pratar högt och lågt om graviditet, förlossning, relationer och föräldraskap

Välmåendepodden med Sofia och Jossan

Välmåendepodden drivs av Sofia och Jossan sedan cirka ett år tillbaka. Podcasten handlar om just välmående och olika syner på det! Vi tar upp ämnen som kroppspositivitet, hur man lär sig älska sig själv, gymträning, hälsohets med mera.

Söndagsöppet med Silje och Christina

Söndagsöppet är en finlandssvensk podcast som gör söndagar lite roligare. En podcast av de finlandssvenska bloggarna Silje och Christina där det diskuteras små och stora ämnen.

Stilpodden med Eva och Sophie

Stilexperterna Eva och Sophie diskuterar alltifrån kroppsformer, skönhetsoperationer, mönster, material och färger och ger användbara stiltips, shoppingråd och stilinspiration. Nytt avsnitt varje vecka, totalt ärligt, oretuscherat och oredigerat.

Hedlund & Wallenrud med Anna och Åsa

En podcast om teknik, coola kvinnor, fordon och mode. Vi älskar teknik och vill att du också ska göra det. Korta och lättlyssnade avsnitt!

Att Resa – podden med Lisa och Annika

I den här respodden pratar Lisa och Annika om att resa och att uppleva världen. Podden rör bland annat att resa med barn, att resa på weekendresa och vad händer med resandet när världen är en läskig plats?

Bonus!

Bloggbusiness med Linda Hörnfeldt

Självklart måste jag nämna vår egen podd här på Better Bloggers! För ni har väl inte missat den? Här intervjuar jag inspirerande, ledande profiler bland bloggar och sociala medier.

Har vi missat någon podd som borde vara med? Tipsa i kommentarsfältet!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

6 Comments
  1. Yey! Vilket grymt samlingsinlägg 🙂 Har hittills bara lyssnat på mina resebloggskollegor Lisa och Annikas i Att resa-podden men nu har jag verkligen en gedigen lista att sätta öronen i. Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>