Medlemspepp – om ledighet, att blogga på heltid och 8 strategier för bloggen

Glad sommar kära vänner! Som ni kanske märkt är det lite lägre frekvens på inläggen här på Better Bloggers just nu. Precis som alla andra tar vi det lite lugnt i sommar och laddar batterierna för att komma tillbaka med full kraft i höst.

Men jag tänkte ändå ge er lite sommarinspiration i form av vår #medlemspepp där vi hittar både semesterpepp och sådant som kan sätta igång tankarna inför hösten.

Spana in tidigare medlemspepp här!

Annie - Vegokäk

» Annie på Vegokäk tipsar om sina 8 bloggstrategier för att få fler och trognare läsare. Hennes strategier innefattar bland annat att odla sin egen nisch, bygga relation och blogga hållbart. Ett inlägg att inspireras av!

”Just nu vill jag inte något annat än att sitta fastklistrad vid datorskärmen all min vakna tid, även om det inte håller i längden. För att må bra (och för att kunna producera intressant innehåll) behöver jag även umgås med vänner och familj och tid till att träna.”

Läs Annies inlägg här!

Hammock

» Linn på Text & Translation skriver om hur du får ledigheten att räknas med tips om kontraster, klädbyte och att vara ärlig mot sig själv.

”Jag tänker att som frilansare/egen företagare är det viktigaste nog att få de där öarna att verkligen räknas. Att våra små bubblor av ledighet verkligen blir lediga. Men hur?”

Läs Linns inlägg här!

Bloggkalender av Sandra Nicole

» Sandra testade att blogga heltid en månad och i det här superspännande inlägget får vi läsa om vad hon lärde sig av det!

”Att bygga en blogg tar tid. Nu har jag ändå hållit på i mer än ett år men nu börjar min vision av bloggen verkligen ta form. Jag vill att det här stället dels ska inspirera och göra andra glada och dels visa vem jag är och vad jag kan. OCH det ska vara så tydligt som möjligt. ”

Läs Sandras inlägg här!

Har du något peppigt inlägg du vill dela med dig som vi kanske kan tipsa om längre fram?

Glad sommar!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>