Medlemspepp – om samarbeten, SEO och design

Dags för en ny serie här på Better Bloggers! Måndagspeppinläggen får nämligen ny skepnad och byter namn till Medlemspepp! Här samlar vi då och då inlägg från våra medlemmar med matnyttig kunskap och tankar som är relevant för vår yrkesgrupp.

Sandra Hjort

» Sandra ”Atilio” Hjort har skrivit om samarbeten och sponsrade inlägg

Hellre tjänar jag noll på bloggen än att dra in stålar på något som för mig inte känns helt hundra.” 

Sandra skriver om att lyssna på magkänsla och sätta sin trovärdighet och sin integritet högst, något som vi pratar oss varma om här på Better Bloggers. Heja Sandra!

Karin Axelsson

» Karin Axelsson på bloggen ”Fitness & hälsa” har skrivit om SEO för bloggar

”Trafik från Google är mer långvarig trafik än den som kommer från exempelvis sociala medier. Den är också ofta mer relevant eftersom den som kommer till bloggen den vägen är intresserad av att läsa mer om det hen sökte efter.” 

Spännande läsning för den som vill jobba mer med sökmotoroptimering för sin blogg!

bloggheader-2-blogg

» Elin på Teknifik (Månadens Medlem i februari!) lär oss hur vi gör en bloggheader!

Vill du inte investera i Photoshop? Då är gratisprogrammet Gimp ett bra alternativ! I det här inlägget visar Elin hur du enkelt gör en bloggheader med bild och text i programmet.

Linda Palmgren

» Linda Palmgren är visserligen inte medlem i Better Bloggers men som VD för United Influencers hon har väldigt mycket kloka saker att säga i den här intervjun med Breakit.

“Journalister har flera års högskoleutbildning medan dagens publicister har jobbat sig till sin räckvidd och opinionsbildarstatus. Jag tror snarare att man kan se det som positivt att fler människor kan hjälpa till och påverka och att allt inte ligger i mediernas händer utan också hos oss individer och vanliga människor,”

Linda kommer även att närvara vid BBCON, missa inte det! Köp din biljett här!

Har du något bloggrelaterat och peppigt du skulle vilja att vi visade upp i medlemspeppen? Länka i kommentarsfältet!

 

 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

8 Comments
  1. Haha alltså va. Känner mig som väääärldens klant som lyckades copypastea in hur mycket som helst i inlägget fattar ingenting. Hatar att kommentera från mobilen!! Pinsamt 😛

    Du kan ju deletea kommentaren ovan och så kan jag skriva igen istället att jag fick bra respons på det här inlägget om hur jag tjänar pengar på bloggen: http://bodenbynight.se/2016/march/sa-tjanar-jag-pengar-pa-bloggen.html

    Tycker det är bra att läsarna vet om hur det fungerar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>