Måndagspepp #3

Känner du, som vi, att höstpeppen så sakta börjar krypa på en? Sommaren i all ära, men hösten är verkligen säsongen att starta på nytt och därför tänkte vi fylla på pepplagret med lite måndagspepp! Peppelipepp!

Marja Baka Sockerfritt

Du har väl inte missat Marjas serie om Entreprenörsinspiration på hennes blogg Baka Sockerfritt? Här tipsar hon om kurser, poddar och hur man skapar sig en inspirerande omgivning som egen företagare. Vi på Better Bloggers har redan hittat en massa spännande länkar som vi ska förkovra oss i!

Flora & Frida

Flora Wiström har startat podd! Tillsammans med Frida Vega Salomonsson har de dragit igång podden ”Frida & Flora” där de pratar sex och vänskap och andra pikanta teman. Vi gillart!

Misslisibell

Vloggaren Misslisibell, Lisa Jonsson, har fällts av Reklamombudsmannen för smygreklam. Det här är första gången som en bloggare faktiskt blir fälld i ett sådant här fall. I sig är den här nyheten egentligen inte så peppig, men jag väljer ändå att ta med den eftersom den är ett steg till en mer uppstyrd bloggbransch och ett tag mot smygreklamen som genomsyrar den. Ett steg mot en mer professionell och uppstyrd bloggbransch. Och DET är peppigt!


 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>