Måndagspepp #23

God måndag bloggvänner! Nu är det ny vecka igen och lite pepp är väl på sin plats, eller hur? Här kommer den – short and sweet!

Therese Lindgren

YouTubearen Therese Lindgren har gjort ett genialt samarbete med Teknikföretagen som hon kallar ”Therese testar teknik”. Syftet med samarbetet är att få fler tjejer att söka tekniska utbildningar.

Therese, som själv pluggat till systemutvecklare, ger en mental käftsmäll till alla som skrivit av henne som ytlig blondin och visar hur kul det är med teknik. Vi älskar detta, det är relevant, snyggt genomfört och mot helt rätt målgrupp. Ett exempel på hur ett riktigt bra samarbete kan se ut!

Anna Lissjanis

Vår medlem Anna på Trend och Träning har skrivit ett tänkvärt inlägg om svårigheterna och roligheterna med att blogga. Något som för många uppfattas som glam, goodiebags och mingel är i själva verket ett heltidsjobb som ibland kan vara rätt mentalt påfrestande.

Anna ger en inblick i hur en bloggares jobb faktiskt ser ut – både det bra och det mindre härliga.

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>