Måndagspepp #21

Glad måndag! Hoppas ni haft en härlig helg i kylan! Vi kickar igång den här veckan med lite pepp i vanlig ordning:

linn_wiberg

Linn Wiberg, som vi tidigare hyllat för sina girl power-inlägg om coola, drivna och ambitiösa tjejer har i veckan skrivit om sin plan inför det nya året, både karriärsmässiga och personliga. Fint och bra tycker vi! In och läs inlägget här.

Är du sugen på att läsa mer om SMART:a mål har vi skrivit en guide om det här.

retorik

Klara, som är retorikexpert och bloggar under det passande namnet klarabesked har listat sina bästa inlägg från året som gått. Här finns massor av goda råd och tips för dig som känner dig lite obekväm i rollen som talare – oavsett om det är en redovisning, en säljpitch eller ett tal på din bästa väns bröllop.

bloggtraff

Sist men inte minst kände vi att vi var tvungna att dela denna bild! Bor du på en mindre ort och kanske saknar fellow bloggkompisar? Dra ihop en bloggträff som tjejerna här ovan har gjort – Anna, Katta och Eva! Bilden lades upp på Facebook i veckan och vi blir alldeles varma i hjärtat!

Har du gjort något liknande? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan!

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

3 Comments
  1. jag gjorde min egen måndagspepp i min blogg i form av att jag startade en temavecka. jag fick ett sug av att skriva massor om det ämne jag är specialiserad i, vilket är familjevåld och sexualbrott. Så nu kör jag temavecka hela veckan, med ett inlägg om dagen, som handlar om allt som har med partnervåld att göra. varför man lämnar man inte? hur påverkas barnen? vad är en juridiska rättigheter osv. Förhoppningsvis kommer information till den som behöver det. Och jag känner hur det brinner i fingrarna av iver och jag får både bloggpepp och hela-veckan-pepp!
    kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>