Måndagspepp #2

En vecka har passerat i rasande fart och likt förra måndagen har vi sammanställt ännu ett gäng med peppiga länkar. Kanske jobbar du din första dag efter semestern idag?

shiajustdoit

Efter det här motivationstalet kommer du vara redo att utföra stordåd!

sararonne

Aldrig mera semesterångest! Läs medlemmens Sara Rönnes blogginlägg om hur du kan bli kvitt dina negativa tankar och börja ta vara på och uppskatta alla veckans dagar. Vi kan inte annat än att hålla med, go Sara!

bloggplan

Augusti = nystart. Efter sommarlov och semester brukar det alltid kännas lite extra kul med en förändring och kanske behöver även bloggandet en nytändning! Om du i början av året gjorde upp en årsplan till din blogg kan det vara en idé att se tillbaka på strategin nu när lite mer än halva (!) 2015 har passerat. Gör en utvärdering och sätt upp nya mål inför hösten. Oavsett vilket syfte du har med din blogg är det bra att skaffa en bloggplan, det minskar stress och allt som har ett tydligt definierat mål är både roligare och enklare att uppnå! Vill du ha tips på hur du kan utforma en bloggstrategi har vi skrivit om det här.

 

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>