Måndagspepp #19

Glad måndag! Kanske gör du dina sista dagar i skolan/på jobbet nu och går sedan på välbehövlig julledighet då det kommer finnas mer tid för att blogga? I så fall tycker jag du ska spana in länkarna nedan för en inspirationsdos i fotografering och tips på hur du får fler läsare till bloggen!

lisahook_fototips

Lisa Höök, som är en fena på att fota och bloggar om just fotografering på Devote tipsar om tio knep för att få till den perfekta bilden!

josefin _modette

Att bli en framgångsrik bloggare handlar idag lika mycket om strategi och marknadsföring som innehåll. Vill du ha tips från några som har fattat grejen tycker jag du ska spana in Modettes bloggskola på temat ”7 tips för fler läsare på bloggen.” 

musikhjalpen

Igår gick startskottet för årets upplaga av Musikhjälpen. Dygnet runt ända fram till den 19 december sänder Gina, Kodjo och Linnea live från buren på Stora torget i Linköping till förmån för klimatflyktingar. Bland gästerna i år hittar vi några eminenta bloggare – bland annat Sandra Beijer, Clara Henry och Linda Hallberg. Här hittar du hela körschemat och även information om hur du kan vara med och bidra eller starta en egen insamling!

Vad peppar er idag? Lämna gärna en kommentar!


 

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

1 Comment
  1. Min måndagslista peppar mig varje måndag. Att ha en lista full av tacksamhet för att påminna sig själv om hur bra man faktiskt har det i livet, hur bra man lever och inte bara fokusera på vad man vill ha hela tiden.
    Mina läsare peppar mig, min familj peppar mig, bloggevent peppar mig. Ha ha jag blir nog peppad av det mesta jag. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>