Måndagspepp #18

Idag peppar vi loss med fem karriärstips från Forni, hejar på Clara som vågar ge svar på en av de absolut vanligaste frågorna (fördomarna?) om vad bloggare egentligen pysslar med på dagarna. Och sist men inte minst – du har väl inte missat #jagsmygerinte?

underbara_clara

En av de frågor som bloggare ständigt brottas med är: vad gör du egentligen om dagarna? Clara lyfter frågan och har skrivit ett inlägg om de olika delarna som hennes verksamhet bygger på och hur hon tänker kring sitt företagande. Bra och inspirerande!

forniheaderbild2

Michaela Forni meddelade för ett tag sedan att hon avslutar sin tjänst på Devote.se för att istället få mer tid att ägna sig åt sitt eget varumärke. Som ung och driven tjej är hon en förebild för många och i det här inlägget delar hon med sig av sina fem bästa karriärstips. Vi ser med spänning fram emot att se vad nästa steg för fröken Forni blir!

JagSmygerInte_header

Better Bloggers är i en spännande fas just nu! I helgen befann sig Linda på Social Media Party för livepodd och speed-coaching och i veckan som gick lanserade vi kampanjen #jagsmygerinte, mot smygreklam i sociala medier. Initiativet till kampanjen uppkom i samband med att Konsumentverket släppte sin vägledning om marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Läs om initiativet i Dagens Media här. Vi uppmanar alla våra medlemmar att gå in på kampanjsajten, skriva på och sprida för en schysstare bloggbransch!

Psst! I veckan lanserades även vår nya sajt, vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar!


 

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>