Måndagspepp #17

Snart är december här! Hoppas att du advents-myst riktigt ordentligt i helgen och är redo för ännu en fartfylld vecka. Här kommer ett gäng peppiga länkar som vi hoppas kan förgylla din måndagsmorgon!

Monthly Makers

Blir du lite extra sugen på att pyssla och fixa i juletid? Den här årstiden är perfekt att stanna inomhus med gott samvete och ägna tid åt alla de där projekten som inte riktigt blivit av. Monthly Makers avslutar året med en julkalender, där ett nytt DIY- projekt presenteras varje dag fram till den 21 december. Mer information finns på Monthly Makers-gängets bloggar:
Sandra
Beatrice
Jessica
Mikaela
Agnes
Anna-Maria
Alicia
Elsa
Beata

Låt kreativiteten flöda!

whinar_sisterhood

Annahita, som bloggar på whinar.se skriver bra och smart om vad bloggandet gett henne och uppmuntrar till vikten av att se tjejer som medsystrar snarare än konkurrenter. Peppigt värre! In och läs här.

bbmeet_fbheader

Och så förstås Better Bloggers #bbmeet imorgon den 1:a december! Jurister från Konsumentverket kommer finnas på plats, så missa inte chansen att ställa frågor till dem om marknadsföringslagen och hur du bäst följer den! Mingel och skönt blogghäng utlovas. OSA här!

Eventet riktar sig till medlemmar i Better Bloggers, så vill du komma men ännu inte är medlem, signa upp dig här!

Vad tycker du är extra peppigt denna måndag?

Psst.. du vet väl att du kan läsa tidigare måndagspeppsinlägg här!


 

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>