Måndagspepp #16

Dagarna bara flyger iväg och nu är det ny vecka igen! Dagens måndagspepp handlar om ett bloggevent, ett tips på ett bra inlägg om bloggstatistik och så Lightroomdagen!

betterbloggers_travellink_blogevent

Alla resebloggare, se hit! Den 26:e november anordnar Travellink ett bloggevent där mingel, vinprovning och priser till bästa travel-story utlovas! Vi på Better Bloggers gläds åt att det poppar upp events för en bredare bloggpublik. Mer information finns här!

betterbloggers_jennifersandstrom.se

Jennifer Sandström, som jobbar med online marknadsföring och bloggar på jennifersandstrom.se har skrivit ett inlägg om bloggar och statistik, där hon bland annat tar upp grunderna i Analytics. Hon tipsar även om fler användbara program du kan använda dig av för att få koll på statistiken! In och läs här!

betterbloggers_lightroom

För dig som är intresserad av fotografi och bor i Stockholm med omnejd kan vi tipsa om Lightroomdagen som går av stapeln den 6:e december. Moderskeppet och Fotosidan står för värdskapet och under en hel eftermiddag kommer de dela med sig av nyttiga tips och tricks gällande redigering och hur du strukturerar dina bilder utan att något glöms bort. Eventet är kostnadsfritt och du anmäler dig här! Better Bloggers är redan game, ses vi där?

Har ni något peppigt på lager? Berätta gärna!

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>