Måndagspepp #14

Ny vecka, ny måndagspepp! Idag tipsar vi om ett viktigt poddavsnitt, lite rese-inspiration och så en sammanfattning från förra veckans #BBmeet hos JohannaN.

vanja_josefinBild lånad från Josefin

Den senaste veckan har det skrivits mycket i sociala medier om pressen och stressen som vårt mediasamhälle medför. Det förväntas att en hela tiden ska vara uppkopplad, uppdaterad och tillgänglig. Vad gör en då om kraven känns övermäktiga och bloggen plötsligt känns mer som ett måste än någonting roligt och kreativt? Just det här pratar Vanja och Josefin om i sitt poddavsnitt om stress. Det här är ett jätteviktigt ämne och stor igenkänningsfaktor utlovas! Lärdomar vi tar med oss är följande: gör det du vill, så mycket du vill och framförallt – för din egen skull.

resfredag.se

Sugna på lite respepp såhär i novembermörkret? I veckan som gick var det dags för Vings årliga semesterspaning där årets hetaste restrender presenterades. Ett gäng härliga resebloggare var på plats, bland annat Better Bloggers-medlemmen Annika som bloggar på resfredag.se. Läs och inspireras här!

bbmeet

Vi avslutar med recaps från förra veckans #BBmeet hos JohannaN. In och läs inläggen från några av de medlemmar som var där och minglade: Marja – bakasockerfritt.se, Emma – beyondbeauty.se, Julia – daysbyju.com och så Lindas eget inlägg från kvällen.

bbmeet_mingelBilder från Lalinda.se

Vi hoppas kunna styra ett event snart igen och ser fram emot att träffa så många av er som det bara går!

 

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

1 Comment
  1. Men vad kul att figurera i veckans #måndagspepp! Jag hoppas att jag får tillfälle att gå på nästa BBmeet, det ser ut som att ni hade en riktigt lyckad kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>