Månadens medlem: Sandra Friberg

Även denna månad är månadens medlem en person med träningsanknytning men vi kände att det är så svårt att inte engageras av denna kvinna så det får bli så. Månadens medlem Sandra Friberg är utsedd enligt följande motivering:

”Sandra är en av våra nyare PRO-medlemmar och hon har lyckats fånga tusentals följare med sin entusiasm, sitt engagemang och sin glädje till vardagsträning och gör det på ett härligt sätt genom rörligt format.

Sandras kanaler har på kort tid exploderat i antal följare och det tror vi beror på hennes fina förmåga att nätverka och peppa andra till att lyckas. Hon är även en aktiv medlem i vår Facebookgrupp och verkar som en god förebild och seriös influencer. Sandra är i början av sin karriär och vi känner att det bara kan gå åt ett håll för henne – uppåt.”

Sandra Friberg

Grattis – du är månadens medlem hos Influencers of Sweden, hur känns det?

Wow, det känns häftigt! Jag blev så glad när jag fick meddelandet. Ibland är det svårt att förstå att jag inspirerar så många människor varje dag – men jag påminns om det i läget som detta. Så tack!

I dina kanaler är det träning som ligger i fokus och du är helt fantastisk på att peppa människor. Vad är det som driver dig?

Min hälsa! Jag har sagt till mina barn att leva tills jag är 100 år gammal och att jag vill ha ett liv utan sjukdomar och hälsoproblem. Så varje dag gör jag val för att försöka hålla mig frisk, stark och glad. Jag har alltid älskat att inspirera andra och därför har det blivit att jag delar med mig av mina värderingar, tips och livsstil. Att hjälpa andra ger mig energi – det ger liksom en obeskrivlig lycka att göra någon annan glad.

Sandra Friberg

Varför har du valt just Youtube och Instagram och vad är din ambition med att synas just i dessa kanaler? 

Det hela började på Instagram. Det var lite där idén formades. I samband med detta startade jag en blogg men jag fick den aldrig att snurra igång riktigt. Det är inte riktigt min grej att skriva långa texter. Då växte idén fram med video och så blev också min YouTube-kanal till.

Jag älskar rörligt material och det är också där jag visar mitt bästa jag – det jag har svårt att formulera i text har jag mycket lättare att förmedla via en kamera. Min ambition är att få dela med mig av hela mig på ett personligt sätt och också att få kunna leverera träningspass! Som gruppträningsinstruktör i 18 år kände jag att det var omöjligt att blunda för möjligheterna.

Vilken av de sociala medierna som du använder skulle du säga är den absolut viktigaste för dig? Och hur jobbar du med den kanalen?

Det där är svårt för mina två kanaler befinner sig i så olika stadier. Instagram har jag kommit längre med än YouTube, samtidigt känner jag potentialen för YouTube. I år sade jag till mig själv att satsa på YouTube för det är där jag känner mig lite mer unik och ensam i mitt koncept om man tänker svenska marknaden.

Samtidigt så är Instagram med mina snart 9k följare kanalen som står för räckvidden där jag kan marknadsföra mina nya videoklipp på YouTube. Så det är en svår fråga för dessa två kanalerna hänger på sätt och vis ihop för mig.

Sandra Friberg

Vi vill också passa på att fråga, vad har ditt medlemskap i Influencers of Sweden betytt för dig?

Massor! Jag har inte varit med speciellt länge men det har redan gett mig så otroligt mycket. Att få lufta idéer och frågor med övriga medlemmar är ett fantastiskt forum och jag får svar på frågor som jag inte kunnat hitta svar på någon annanstans.

Se Sandras senaste film här!

Följ Sandra på Instagram och YouTube.

Dorotea Pettersson

Personal Planner - din personliga planeringshjälp. Hjälper dig att få struktur på vardagen och tid till det du önskar. Hållbar vardag och enkel planering. Driver bloggen www.dorro.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>