Månadens Medlem: Matilda Gustafsson

Säg hej till månadens medlem Matilda som driver matildigt.se! Hon är bosatt i Linköping där hon pluggar till webbredaktör och driver eget företag. I sin blogg delar hon med sig av allt ifrån kreativa DIY:s, vegetariska recept och vardagsbetraktelser.

Det märks också att hållbarhet och miljö är viktigt i Matildas liv och sådant vill vi såklart lyfta! I samband med att vi meddelade Matilda om att hon blivit utsedd till månadens blogg för november passade vi på att ställa några frågor till henne, vi tar en titt på dem!

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 23.41.39

matildigt.se

Grattis Matilda, du är månadens medlem för november! Hur känns det?
Blev så himla glad. Vilken ära att få bli utvald bland alla andra fantastiska bloggar i nätverket. Tack!

Hur länge har du bloggat och vad fick dig att ta steget?
Jag har bloggat i snart åtta år, men för ungefär ett och ett halvt år sedan kände jag för en nystart så då gick flyttlasset till mitt nuvarande domän och där har jag huserat sedan dess. Jag är väldigt kreativ och det är just därför jag började blogga själv en gång i tiden. Genom bloggen får jag utlopp för kreativiteten både genom mina DIY-projekt och när jag skapar recept men också genom själva skrivandet och fotograferandet.

recept-vegan-raw-bite-bar-choklad-2

Vad handlar din blogg om?
DIY, återbruk, vegetarisk kost och natur är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. För mig är det viktigt att leva ett hållbart och medvetet liv utan onödig konsumtion och onödiga påfrestningar på miljön, och därför fokuserar jag mycket på DIY/gör det själv. Egentligen är bloggen mest en dokumentation av mitt liv och vad jag har för mig, bara det att jag utelämnar mycket av min vardag och fokuserar på det som ger mitt liv guldkant. På så sätt hoppas jag även på att inspirera andra till att te.x. ta tillvara på vad naturen har att ge i matväg, skapa sin egen inredning och att hitta fina föremål på loppisar istället för att köpa allt nytt. Ungefär så skulle jag vilja beskriva min blogg.

strinhylla-diy2

Du driver ju även ett eget företag, kan du inte berätta om vad det är du gör?
Ungefär samtidigt som jag började blogga så tillverkade jag smycken som jag visade upp i bloggen. Plötsligt började det trilla in förfrågningar om jag vill sälja dem, då startade jag en webshop och ett företag som jag driver än idag. Wishes & Stars heter webshopen och där säljer jag än idag mina handtillverkade smycken. Men efter nyår kommer jag att lägga ner min webshop efter alla dessa fantastiska år och lägga fokus på nya projekt. Det blir spännande!

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 23.33.01

Vad har du för framtida mål och drömmar med din blogg?
Jag hoppas att jag fortsätter vara en kreativ bloggare och att mina läsare vill följa med mig på mina framtida äventyr. Jag har inga specifika mål eller drömmar med bloggen, jag vill bara fortsätta få utlopp för min kreativa sida och sen får vi se var det tar mig. Givetvis hoppas jag att fler läsare vill hänga på också!

Här kan ni läsa Matildas blogg!


 

Isabel Holm

Skribent. Älskar att skriva, resa och skratta.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>