Månadens medlem: Jennifer Sandström

Den här månaden är det Jennifer Sandström med rese- och entreprenörsbloggen Forever abroad – Always at home som är månadens medlem. 

Motivering:

”Jennifers blogg är en rese-och entreprenörsblogg där hon skildrar sina många resor men också livet som entreprenör. Jennifer tar med dig världen runt med levande bilder och engagerande reseskildringar. Hennes skrivande är ärligt och personligt.

Hon är en aktiv medlem i Influencers of Sweden som alltid kommer med bra input och hjälp till communityt.”

Jennifer Sandström

Grattis – du är månadens medlem hos Influencers of Sweden. Hur känns det?

Såklart otroligt ärofyllt. Och kul eftersom jag tidigare själv hjälpte till med att utse och intervjua härliga InoS-medlemmar, så nu är jag glad över att få chans att hamna på här sidan.

Din blogg är en reseblogg men handlar också om entreprenörskap och marknadsföring. Varför den kombinationen?

Resandet kom naturligt av att jag flyttade utomlands och runt till olika länder. Men bloggen har alltid varit väldigt mycket jag och handlat om allt som hänt i mitt liv. Så idag när jag driver företag och jobbar med marknadsföring känns det helt enkelt naturligt att skriva om detta. Det är något jag älskar och som andra uppskattar att få lära sig mer om.

Jennifer Sandström

Vad är din ambition med din blogg och dina sociala medier? Vad vill du uppnå med ditt arbete som influencer?

Bloggen är min största passion och det jag vill är att få skriva och kunna påverka med mina ord. Det är skrivandet och texterna som driver mig. Man bloggar inte varje dag i 12 år om man inte älskar att skriva. Och det jag vill göra genom mina kanaler är att inspirera till att våga följa sina drömmar och upptäcka världen, kanske långt bort – kanske bara runt hörnet.

Det låter både klyschigt och själviskt att förverkliga sina drömmar och resa till världens alla hörn – och visst är det ett privilegium. Så där måste man också fråga sig själv, vad kan jag göra för andra? Hur gör jag den här världen till en lite bättre plats? Konsumerar du utan eftertanke, äter du utan att bry dig om varifrån maten kommer och vad tänker du när du möter en annan kultur? Jag tror att det är bra att lyfta viktiga ämnen också när man har en publik.

4

Du driver en podd tillsammans med finlandsvenska Malin som också är medlem i InoS. Vad är er tanke med den?

Faraway Finland, är en podd där vi promotar Finland inför en svensk publik. Svenskar är så pinsamt ignoranta mot Finland och jag tänker att vi kan ändra på det. Och så vill vi ge Finland den kärlek det förtjänar – inte bara från svenskar utan också av dem som bor här. Att resa till fjärran platser är fantastiskt men kanske kan du upptäcka det som finns här lite närmare, i grannlandet?

7

Vi vill också passa på att fråga: Vad har ditt medlemskap i Influencers of Sweden betytt för dig?

Massvis. När andra frågar varför ska jag gå med i InoS tycker jag alltid att det är lite svårt att förklara hur ett nätverk kan vara så värdefullt. Det vet man inte förrän man har upplevt det. Men jag vet också att det handlar om att ge och ta – ju mer du ger av dig själv i nätverk, desto mer får du ut.

Här hittar du Jennifer:

Bloggen

Instagram

Facebook

Dorotea Pettersson

Personal Planner - din personliga planeringshjälp. Hjälper dig att få struktur på vardagen och tid till det du önskar. Hållbar vardag och enkel planering. Driver bloggen www.dorro.se

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>