Månadens Medlem: Elin Nylund

Sommaren är här och så även vår Månadens Medlem – Elin Nylund! Elin är rätt ny i bloggvärlden men redan en lysande stjärna med helt rätt inställning till både bloggen och livet! Jag checkade in lite med vår majblomma.

Månadens Medlem: Elin Nylunc

Grattis Elin, du är Månadens Medlem på Better Bloggers! Hur känns det?
Tack Linda!!! Det känns superbra! Jag tycker det du har skapat i och med Better Bloggers är helt fantastiskt! Det känns underbart att få vara en del av det.

I din blogg pratar du en del om ätstörningar och psykisk ohälsa, var det en självklarhet för dig att vara så öppen med sådana personliga saker i bloggen och vilken respons har du fått av det?
Det var verkligen ingen självklarhet till en början. Tidigare har jag inte varit öppen med min sjukdom ens mot mina närmsta vänner. Men att berätta om det öppet är bland det bästa jag gjort!

Varje gång jag nämner något om det i bloggen får jag mail från människor som varit eller är i liknande situationer. De tackar för att jag delar med mig och känner igen sig. Många har också vänt sig till mig för att få hjälp då de har en nära anhörig som är sjuk, och undrar vad de kan göra för att hjälpa henne/honom.

Jag märker också att det finns dem som tycker det är jobbigt att jag är öppen med att jag haft en ätstörning. Vissa vet inte riktigt hur de ska hantera att jag pratar om det. Det är ett tabubelagt ämne, men genom att vara öppen och sprida kunskap kan man förhoppningsvis bidra till att fler får en större förståelse för det!

Du har ju en annan av våra medlemmar, Margaux Dietz, chefredaktör för Devote, som lite av en mentor. Det här med bloggen som en karriär, hur ser du på det och hur viktigt är det med bra förebilder?
Jag tror att förebilder inom bloggvärlden är jätteviktigt! Att ha en person som Margaux som mentor är helt fantastiskt! Jag har sökt mig just till henne eftersom jag älskar hennes inställning. Så peppande och härlig! Hon känns lite som den storasyster jag aldrig fick! Dessutom hjälper hon mig att nå de karriärmål jag har med bloggen, vilket såklart är otroligt värdefullt!

medlem_elin_02

Vad är det bästa med att blogga?
Att det får mig att hela tiden vilja göra livet lite härligare!

Eftersom jag delar med mig av mitt liv på bloggen vill jag ju att mitt liv ska vara roligt, spännande och härligt! Vissa tycker att blogglivet verkar lite ytligt, och till viss del håller jag med. Samtidigt älskar jag att bloggen hela tiden får mig att anstränga mig lite extra!

Slutligen, vad är i pipeline nu? Var kommer bloggeriet ta dig?
Min plan är att bloggen ska hjälpa mig att få ett roligt och kreativt jobb som jag brinner för! Exakt vad det blir vet jag inte ännu. Kanske blir det något jag startar själv rent utav!

I sommar ska jag jobba som reseledare på Apollo i Kroatien och till hösten ska jag troligtvis göra en praktik på Devote – så får vi se vad som hände sedan. Jag älskar att prova nya saker och jag ser inga hinder, bara möjligheter!

medlem_elin_03

Läs Elins blogg här!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>