Månadens medlem: Corinne Grönholm

Den här månaden är det Corinne Grönholm som är månadens medlem. Hon är relativit ny medlem som gör ett riktigt bra jobb både på blogg och Instagram. Corinne bor i Finland och är därmed en av våra utländska medlemmar.

Hennes blogg handlar om välmående, matrecept och livet. På Instagram beskriver hon sitt konto med de här orden:

Om det fina, det djupa och det som berör.
Om livets alla hörn.

corinne-april

Grattis – du är månadens medlem hos Influencers of Sweden, hur känns det? 

Stort tack! Det kom som en positiv överraskning och gjorde mig såklart väldigt glad och ärad. Känns roligt att som relativt ny medlem bli uppskattad på detta vis!

Berätta vad din blogg handlar om och varför du har valt att blogga om just detta. Min blogg handlar om hälsa och välmående. Bloggens främsta uppgift är att sprida positiv energi. På bloggen delar jag med mig av livets alla sidor, de fina och glada, de djupa och de som berör. Dessutom skriver jag mycket om självutveckling och hur du kan göra för att få en ännu bättre vardag. 

Det kan bli allt från tips kring hur du kan förbättra din nattsömn till hur du kan göra för att njuta ännu mer av livet. Dessutom delar jag med mig av glimtar från min vardag, allt från hur det är att pendla mellan Helsingfors och Stockholm till vilken serie jag tycker är bäst just nu.

Så skapar jag också matrecept med fokus på vanlig näringsrik och god vardagsmat. Så man kan säga att min blogg består av tre teman: Hälsa och välmående, livet enligt mig och matrecept. Så älskar jag att fota också, vilket man märker tydligt på bloggen. 

Jag har valt att blogga om just detta för att det är det jag brinner om. Jag vill kunna hjälpa mina läsare till att få en ännu bättre vardag och jag hoppas att min blogg kan bidra med glädje och att hjälpa dem utvecklas och göra små förändringar som gör stor skillnad. Dessutom har jag alltid tyckt om att skapa mina egna matrecept som jag gärna delar med mig av.

corinnesilja

Vad är din ambition med din blogg och sociala medier? Vad vill du uppnå med ditt arbete som influencer?

Åh jag har väldigt stor ambition! Jag älskar att skriva, fota och blogga. Som sagt hoppas jag kunna bidra till att fler mår bättre och njuter mer av sin vardag genom det jag delar med mig av på mina kanaler. Att de alltid lämnar mina kanaler med antingen ett leende på läpparna eller en känsla av att de inte är ensamma om att känna olika sorters känslor, oavsett om de är glada eller ledsna.

Jag hoppas att i framtiden kunna leva, åtminstone delvis, på mina sociala medier för det skulle innebära att jag hade mycket mer tid att lägga på att göra dem så bra som bara möjligt. Jag har många idéer kring vad jag skulle vilja göra både med bloggen men även med Instagram och Youtube som jag hoppas att jag i framtiden kunde få tid och möjligheten att göra. Det är en stor dröm jag jobbar för att uppfylla varje dag. Jag vet dock att det kräver hårt och målmedvetet arbete men det är jag absolut beredd att göra!

corinnegronholm-3

Du bor ju i Finland –  hur upplever du att bloggvärlden i Finland och ”svenskfinland” skiljer sig?

Oj, svår fråga. Jag måste erkänna att jag inte har superbra koll på den finska bloggvärlden. Jag bloggade innan på bloggportalen Nouw innan jag flyttade bloggen till eget. Då fick jag en fot in i den finska bloggbranschen och märkte att de flesta åtminstone i det gänget bloggade mycket kring mode.

I den finlandssvenska bloggvärlden känns det som att färre har en supersmal nisch utan istället skriver om mer breda ämnen. Men som sagt, svårt att säga eftersom jag inte känner till den finska bloggvärlden så väl. Den finlandssvenska däremot är fin och hjärtlig vilket jag uppskattar väldigt mycket.

Vi vill också passa på att fråga, vad har ditt medlemskap i Influencers of Sweden betytt för dig?Rätt mycket faktiskt! I början var jag rätt blyg och vågade knappt skriva eller fråga något, men efter ett tag började jag ta för mig mer vilket även öppnade en helt ny sida av InoS vilket jag är så glad för.

Nu har jag varit medlem ett år och både lärt känna helt fantastiska människor, börjat följa många spännande Influencers och fått en massa tips och råd som varit guld värt. Ser fram emot ytterligare ett år i InoS som jag hoppas kommer vara minst lika roligt och givande. I framtiden hoppas jag att kunna delta även på något av InoS evenemang.

Här hittar du Corinne:

Bloggen

Instagram

Facebook

Dorotea Pettersson

Personal Planner - din personliga planeringshjälp. Hjälper dig att få struktur på vardagen och tid till det du önskar. Hållbar vardag och enkel planering. Driver bloggen www.dorro.se

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>