Månadens Medlem: Clara Toll

Det är många som önskat att Månadens Medlem ska komma tillbaka så nu gör vi slag i saken! Månadens Medlem handlar om att lyfta en av våra medlemmar lite extra för sitt engagemang i Influencers of Sweden och för sitt arbete i sina sociala kanaler.

Först ut som Månadens Medlem är Clara Toll som bloggar, instagrammar och youtubar samt driver en grupp på Facebook. Clara är personlig tränare och driver bloggen Clara Färdiga Gå.

clara

Grattis – du är månadens medlem på Influencers of Sweden – hur känns det?

YAY! Så himla kul! Gillar verkligen InoS som nätverk så är såklart stolt över att få bli utsedd som månadens medlem!

Vi vet att din blogg handlar om träning men vad är det framför allt du sysslar med? Vi vet också att du hyser agg mot den rådande vikthetsen i samhället, varför?

Ja, jag är personlig tränare och har min blogg som min marknadsföringskanal främst. En del av mina kunder har först kört träningspass jag lagt ut på bloggen och sen kontaktat mig efteråt, så bloggen är viktig för mitt företag!

Angående vikthets så, ja, jag önskar att alla därute kunde se det fina i att vara stark, snabb eller bara allmänt grym, och skita i vad vågen säger. Om man bara sträcker på sig och känner sig stolt över sig själv för att man äger, då spelar det ingen roll vad någon annan tänker. Träna för att må bra, inte för att se ut på ett visst sätt. Blir liksom roligare att träna då!

20180321_1926541722796197045455145

Vad är din ambition med din blogg och sociala medier? Var vill du nå med Clara Färdiga Gå?

Målet är just nu att jobba heltid med blogg och företag om ett halvår ungefär! Vill jobba en del med influencerbiten, en del som PT och onlinecoach och en hel del med event, för det är det jag just nu tycker är allra roligast! Jag gillar tanken på att kunna vara platsoberoende och jobba från något varmare land nästa vinter… Sen vill jag såklart sprida mitt ”budskap” om mer styrka och mindre ångest kring träning. Jag jobbar främst med nybörjarträning, att det ska vara enkelt att komma igång med träningen, och såklart få den där vanan som gör att personen fortsätter träna när motivationen sviker. Det är lätt att komma igång men det är tyvärr ännu lättare att sluta.

Utöver bloggen, vilken av de sociala medierna som du använder skulle du säga är den absolut viktigaste? Och hur jobbar du med den kanalen?

Instagram och facebook! Jag lägger ut träningspepp och lite träningspass och sådär på både Facebook och Instagram. Konstigt kanske, men att ställa frågan ”vad ska du träna idag?” på morgonen brukar generera att åtminstone tre-fyra stycken hör av sig och säger att de inte tänkt träna, men gör det bara för att jag frågade. Små saker som är betydande i det långa loppet! I min facebookgrupp, Min tid för träning, lägger jag ut utmaningar, ställer frågor och delar lite all möjlig inspiration. Eftersom gruppen ger kunder så har jag ju gjort helt rätt för de personerna åtminstone!

21284578_10214266444603977_1255662404_o

Vi vill också passa på att fråga: Vad har ditt medlemskap i Influencers of Sweden betytt för dig?

Nätverk helt klart. Och förståelse för vad det är att vara en influencer. Har fått många bra och fina vänner genom InoS, får dagligen ny kunskap genom facebookgruppen, och får såklart pepp och inspiration genom exempelvis podden!

Läs Claras blogg här!

Du kan även följa Clara på: Instagram, Facebook och YouTube.

Dorotea Pettersson

Personal Planner - din personliga planeringshjälp. Hjälper dig att få struktur på vardagen och tid till det du önskar. Hållbar vardag och enkel planering. Driver bloggen www.dorro.se

4 Comments
  1. Så kul att månadens medlem är tillbaka! Tycker att det är så roligt att få se vilka andra som är medlemmar i föreningen och samtidigt få tips om nya bloggar och konton att följa! Jag har själv en ganska liten blogg men om man får tipsa om sig själv så får ni gärna titta in på min vardags/livsstils/mamma-blogg 😉
    Jag tycker att InoS är en så bra grej för gruppen Influencers och jag har tagit till mig av era råd flera gånger samt tipsat andra att gå in här och läsa i er stora kunskapsbank!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>