InoS presenterar Stora Influencerpriset

Stora Influencerpriset

I höst hyllas Sveriges mest kreativa och affärsdrivna innehållsskapare med ett helt nytt branschpris – Stora Influencerpriset. Priset är instiftat av Influencers of Sweden, Sveriges branschorganisation för social media influencers.

Stora Influencerpriset är Sveriges nya branschpris för social media influencers. Här prisas Sveriges mest innovativa och businessfokuserade influencers i elva olika kategorier samt ett hederspris.

“Detta är ett pris för branschen och de som leder den framåt. Ett pris som ges till dem som driver sitt influencerskap som en business och inspirerar andra att göra detsamma”, säger Linda Hörnfeldt, VD och grundare av Influencers of Sweden. “Dock självklart med följarnas förtroende i fokus!”

Stora Influencerpriset är till för kreatörer och inspiratörer på samtliga plattformar – blogg, Instagram, YouTube, Facebook, Twitter med flera.

“Vi tror att tiden för att prisa profiler efter plattform är förbi – framtiden är till för kanalöverskridande kommunikation och affärer”, menar Hörnfeldt. “Allt handlar i slutändan om varumärke och relationen som man har till sin publik, det vill vi fokusera på.”

En branschkunnig jury utser nio vinnare och två av priserna, “Årets Influencer” samt “Årets Medlem” röstas fram av publiken respektive medlemmarna i Influencers of Sweden.

Den öppna nomineringsperioden börjar den 7:e juni och priserna delas ut på en gala på Elite Marina Tower den 13 oktober 2017.

Nominera dina favoriter här!


Vill du uppmana någon att nominera dig?

Du är varmt välkommen att uppmana dina följare att nominera dig till Stora Influencerpriset. Använd någon av bilderna nedan och länka till http://www.storainfluencerpriset.se/nominera

sip_social_nominera

sip_social_half

sip_nominera_sidebar

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>