InoS får nytillskott i styrelsen vid Årsstämman

2017_styrelse_inos

Vid Influencers of Swedens första årsstämma den 31 maj, 2017, valdes Paulina Gunnardo in som ny styrelsemedlem i Influencers of Sweden. Den tidigare sittande styrelsen fick dessutom nytt förtroende.

”För snart 10 år sedan hade jag mitt första förtroendeuppdrag i en förening med 70.000 medlemmar. Sedan dess har jag engagerat mig i flertalet föreningar, som ordförande, styrelseledamot och valberedning, i allt från större föreningar till att vara med och starta upp från grunden”, säger Paulina Gunnardo, nyinvald vice ordförande. ”Det snart 10-åriga styrelsearbetet har lärt mig massor och den kunskapen kan jag bidra med i Influencers of Sweden.”

”Det känns väldigt bra att få in Paulina i styrelsen”, säger Linda Hörnfeldt, VD och grundare. ”Paulina har bred erfarenhet inom föreningslivet och kan bidra till att göra InoS till en ännu bättre medlemsdriven organisation.”

Paulina fortsätter:

”Arbetet med Influencer marketing har exploderat! Att få arbeta tillsammans med Clara Lidström, Sara Rönne och Linda Hörnfeldt som har riktigt bra koll på branschen ska bli spännande och jag tror att jag kommer att lära mig massor! Vi kompletterar varandra bra och är ett starkt team!”

Vid Influencers of Swedens årsstämma 31 maj 2017 valdes en ny styrelse:

  1. Clara Lidström, ordförande (omval)
  2. Paulina Gunnardo, vice ordförande (nyval)
  3. Linda Hörnfeldt, VD (omval)
  4. Sara Rönne (omval)

Du kan ladda ner protokollet från årsstämman här. Har du frågor, kontakta VD Linda Hörnfeldt på linda@influencersofsweden.se

Vill du också engagera dig i Influencers of Sweden? Bli då PRO-medlem genom att uppgradera ditt hobbymedlemskap här!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment
  1. Så himla bra val! Föreningserfarenhet är verkligen en fördel när det kommer till att förbättra medlemsinflytande och skapa ett nätverk. Grattis både till Paulina och InoS för det tillskottet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>