Influencers of Sweden fyller ett år – och växer så det knakar

2017_styrelse_inos
Foto: Jacqueline Wester, maj 2017

Lagom till ettårsdagen för intresseorganisationen Influencers of Sweden den 26 oktober har föreningen hållit ett extrainsatt årsmöte för att utöka styrelsen och tillsätta en ny ordförande. Clara Lidström avgår på grund av tidsbrist och Paulina Gunnardo tar över.

Clara Lidström: ”Lämnar med varm hand över ordförandeskapet”

“Jag är stolt över förtroendet att vara Influencers of Swedens första ordförande och tacksam över att jag under det gångna året fått vara engagerad i föreningens uppbyggnad och lärt känna våra fantastiska medlemmar bättre” säger Clara Lidström, avgående ordförande.

“InoS är en viktig aktör i det rådande medielandskapet men då jag nu går in i en intensiv expansionsfas i mina egna företag och måste dra ner på externa engagemang så har jag valt att lämna styrelsen. Jag kommer självklart fortsätta vara medlem i föreningen men lämnar med varm hand över ordförandeskapet till Paulina Gunnardo som jag är övertygad kommer göra ett mycket bra jobb.”

Paulina Gunnardo tar över som ordförande

Paulina Gunnardo har över 10 års förenings- och styrelseerfarenhet, med allt från nystartade föreningar utan medlemmar och verksamhet till stora föreningar och organisationer med många medlemmar och en lång historia. På årsmötet i maj tidigare i år fick Paulina förtroendet som föreningens vice ordförande. Nu tillträder hon som ordförande.

”Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen som ordförande efter Clara Lidström och att leda arbetet i föreningen Influencers of Sweden” säger Paulina Gunnardo. “Influencers of Sweden är en ung förening med en viktig roll att fylla i dagens medielandskap där influencerbranschen utvecklas i raketfart. Vi inleder nu föreningens nästa fas med att utöka styrelsen med nya ledamöter, med olika kompetenser, som tillsammans bildar ett starkt team. Jag ser fram emot att tillsammans med dem arbeta för föreningens och influencerbranschens utveckling.”

Kvar som ledamöter i styrelsen sitter Sara Rönne och Linda Hörnfeldt, VD och grundare.

“Jag är otroligt glad och tacksam över Clara Lidström och hennes tid och engagemang i styrelsen och i föreningen”, säger Linda Hörnfeldt. “Det känns lite vemodigt, vi har gått igenom mycket på kort tid men jag tror att Paulina är helt rätt person för att ta vid i ordförandeskapet och tillsammans med, den numera stora och otroligt kompetenta, styrelsen kunna ta Influencers of Sweden till nästa nivå.”

Den nya styrelsen för Influencers of Sweden består av:

Ordförande: Paulina Gunnardo – Ditt barn & Du
Ledamot: Linda Hörnfeldt – La Linda
Ledamot: Sara Rönne – Träningsglädje
Ledamot: Clara Löfvenhamn – Bossbloggen
Ledamot: Cecilia Dolk – Cecilia Dolk
Ledamot: Linda Engström – Resa medvetet
Ledamot: Madeleine Rybeck – Life at core
Ledamot: Albin Adell Sjöberg – Albin Sjöberg
Ledamot: Nathalie Nyhlén – Att leva sin dröm
Suppleant: Daniel Lindstedt – Care of haus
Suppleant: Dorotea Pettersson – Dorro
Suppleant: Joanna Svärd – Joanna Svärd

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>