Influencers of Sweden bildar ett parti!

Influencers of Sweden bildar ett parti. Beslutet togs under veckan i styrelsen och medlemmarna är nöjda med beslutet, alla ser väldigt positivt på bildandet. Den nu nya partiledaren Albin Adell Sjöberg ser detta som ett positivt inslag på den politiska kartan.

– Vi ser att vi behövs och att vi kan påverka politiskt, efter ett stort förtroende för oss influencers visats så insåg vi att detta var nödvändigt och att det var dags nu, säger Albin Adell Sjöberg, partiledare

Influencers of Sweden kommer ställa upp redan i det kommande EU-valet den 25 maj med hopp om att kunna komma till Bryssel och avslå det kommande copyright-direktivet. Toppnamn till EU-valet är Linda Hörnfeldt som nu är redo att inta Bryssel.

Det är dags att vi som influencers tar ett större ansvar i Sverige och Europa, säger Linda Hörnfeldt.

Vilka som står på listorna inför nästa riksdagsval är ännu inte helt klart men klart är att influencers som Therese Lindgren och Rania Rönntoft är redo att inta riksdagen. Att väljarstödet kommer vara högt är något influencers of Sweden förstått och man hoppas på många mandat i riksdagen efter valet 2022.

Vi är redo för att till och med vara det parti som får ansvar att bilda regering efter valet 2022, säger Albin Adell Sjöberg, partiledare.

Hjärtefrågorna ”Ett jämställt digitalt Sverige” & ”Tryggare anställningar för alla” samt ”Klimatuppropet” är något som kommer prioriteras menar partistyrelsen. Fler frågor kommer presenteras i en intervju med SVT Nyheter efter kvällens valkongress.

Vi behövs i politiken och vi ser möjligheter för oss att påverka de beslut som tas, EU behöver digitaliseras, säger Linda Hörnfeldt, toppnamn i EU-valet.

Foto: Jacqueline Wester
Foto: Jacqueline Wester

Influencers of Sweden meddelar också att man redan nu kommer börja föra dialog med de andra partierna om eventuella samarbete inför valen men man vill inte gå ut med exakta planer.

Pressträff kommer att hållas imorgon klockan 12:00 i riksdagshuset.

 

Albin Adell Sjöberg

Styrelsens sekreterare & Presstalesperson

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>