We Are Influencers – Episod 63 – Kristin ”Krickelin” Lagerqvist

Krickelin

På Västkusten hittar vi bloggentrepenören Kristin Lagerqvist. För 10 år sedan startade hon sin blogg som en hobby. Då hade hon varken mejladress eller datorvana, och inte heller någon aning om att det var starten på en karriär inom sociala medier.

Idag bloggar Kristin om inredning, och om livet i stort och smått, under namnet “Krickelin” på Elle Decoration. Hon arbetar som influencer och frilansande fotograf, och med sin webbshop For Good Luck – som är på väg att även bli en concept store.

I avsnitt 63 av We Are Influencers har jag och Kristin ett innehållsrikt samtal. Vi pratar om hennes resa inom sociala medier, om att vara professionell, och om varumärket “Krickelin”. Hon berättar också om hur hennes internationella webbshop kickades igång med en resa till Bangkok för att handla massor med haremsbyxor. Ja, det och mycket mer!

Avsnitt: 63 | Längd: 47:05 min | Storlek: 67,8 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>