We Are Influencers – Episod 62 – Evelina Forsell

Evelina Forsell

Evelina Forsell gick stylistlinjen på gymnasiet. När det under tredje året var dags att göra ett projektarbete valde många av Evelinas klasskompisar att skapa ett portfolio, som de skulle kunna använda för att visa upp sin kreativa ådra för potentiella arbetsgivaren. Men Evelina valde en annan väg. Istället för att skapa ett portfolio startade hon en YouTube-kanal.

Det blev starten på något stort. Idag är Evelina 22 år och jobbar nu främst med YouTube, där hon snart har 400.000 prenumeranter. Utöver det jobbar hon dessutom också med sin blogg, Instagram och Snapchat.

I avsnitt 62 av We Are Influencers pratar jag och Evelina om hur hennes personlighet och utseende på ett sätt krockar, om hur det är att ha en internationell YouTube-kanal och naturligtvis om hennes kärlek till skönhet.

Avsnitt: 62 | Längd: 59:35 min | Storlek: 85,8 mb

Mimmi Sundberg

24 år och journaliststudent. Förvirrad, rastlös och perfektionistisk. Det bästa som finns? Att skratta, dansa och kramas – helst tillsammans med ett glas rött. Jag har en liten och mysig Instagram – @mimmisundberg. Häng med mig!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>