The Influencer Convention

Sveriges största konferens om influencer marketing och personal branding

The Influencer Convention samlar i vår branschledande profiler både på scenen och i publiken. Som besökare bjuds du på inspirerande visioner och handfasta arbetsverktyg för att utveckla ditt arbete både som influencer och med influencers.
Den 28 maj, 2016 ägde BBCON, Better Bloggers Conference, rum för första gången.
I år byter vi namn men planerar att upprepa förra årets succé!

The Influencer Convention är en konferens för influencers, varumärkesstrateger, marknadsförare och företagsledare – för samarbete och transparens!

Det kommer bjudas på välkända talare, oslagbart mingel och en galamiddag på kvällen – med hemlig gäst! Vi kommer under de närmaste veckorna släppa programmet lite eftersom – sprida ut godbitarna så att säga.

Dessutom bjuder vår Venue Partner, Grand Hotel Saltsjöbaden, på toppenpriser för dig som väljer att stanna kvar – både en, två och tre nätter! Passa på att göra en helhelg av The Influencer Convention – workation style!

PRELIMINÄRT PROGRAM

Fredag
På fredagen bjuder vi på ett späckat schema med föreläsningar och panelsamtal passande både influencers och de som arbetar med influencers. Preliminärt schema 10-17.

Lördag
Lördagen kommer att ägnas åt workshops för influencers av olika slag i till exempel matfoto, filmredigering och andra relevanta ämnen. Preliminärt schema 10-17.

Mer detaljerat program presenteras längre fram!

Från noll till succé – ett år med Teknifik - Elin Häggberg
Teknikbloggaren Elin Häggberg berättar om visionen, strategin och det hårda (men roliga) arbetet som tog henne från 0 till 16 000 läsare i månaden på ett år. Med sin egen bloggresa som exempel visar hon hur man även som mindre eller ny influencer kan göra business av sin blogg.
TALARE OFFENTLIGGÖRS SNART
TALARE OFFENTLIGGÖRS SNART

Köp din biljett innan den sista februari för EARLY BIRD-priser samt erbjudande på galamiddag och hotellvistelse.