Boka en föreläsning

Att dela med oss av vår kunskap och inspirera med våra tankar och idéer är något vi finner otroligt givande! Därför kommer vi gärna och föreläser för små eller stora grupper om bland annat bloggande, influencer marketing, content marketing och sociala medier.

Vill du att vi ska komma och föreläsa hos er? Skicka då en förfrågan om tillgänglighet och pris till info@influencersofsweden.se.

Exempel på föreläsningar:

Vem, varför och hur? Så jobbar du med influencer marketing för att stärka ditt varumärke.

Trafik. Konvertering. Eventuellt SEO. Det är de två (och en halv) komponenterna de flesta företag mest verkar intresserad av när det kommer till att samarbeta med bloggare och influencers. Men är det verkligen dessa parametrar som är starkast i den här typen av marknadsföring?


Bygg kundrelation och varumärke i sociala medier

Den här föreläsningen handlar om hur du som företag skapar en god relation till dina kunder i sociala medier och via influencers. Hur bygger du ditt varumärke med verktyg som innehållsstrategi, influencer marketing och sociala medier?


Branding your blog – så tänker du strategiskt kring ditt sociala varumärke

Vad är ett varumärke och hur ska du göra för att branda din digitala närvaro? Vilka två delar består ett varumärke av? Och vilken är den första frågan du bör svara på när du startar din blogg?

Webbdagarna GBG