Förändringar i ledningen för Influencers of Sweden

Linda Hörnfeldt

Sedan starten av Influencers of Sweden har grundaren Linda Hörnfeldt arbetat heltid som VD för föreningen på ideell basis, med några månaders undantag. Nu väljer hon att lämna VD-tjänsten av hälsoskäl.

“Jag har under det senaste halvåret kämpat med återfall i min utmattningsdepression och därför tillsammans med styrelsen kommit fram till att det inte är hållbart att jag arbetar med InoS som jag gjort hittills. Det fungerar helt enkelt inte att jobba 200% utan jag måste istället fokusera på betalande uppdrag och återhämtning. Jag vill dock trycka på att det inte finns några planer på att lämna varken föreningen eller styrelsen”, säger Linda.

Hon fortsätter:

“Influencers of Sweden är min bebis och jag är så fantastiskt stolt över vad föreningen har blivit, tack vare alla våra medlemmar och deras generositet. Men nu är det dags för bebisen att kliva upp och börja gå själv.“

Föreningen kommer inte att tillsätta en ny VD utan VD:ns tidigare arbetsuppgifter kommer att fördelas ut mellan styrelsemedlemmarna och av styrelsen tillsatta arbetsgrupper.

Tf ordförande Clara Löfvenhamn ser på förändringen som ett nyttigt steg i föreningens utveckling och stöttar Hörnfeldts beslut:

”Linda och hennes arbete är ovärderligt för föreningen och vi stöttar givetvis henne till fullo när det gäller att ta hand om sin hälsa. Därför är vi tacksamma att hon bromsar i tid så att hon kan stanna kvar i styrelsen och att vi alla, styrelsen och medlemmarna, tillsammans kan fortsätta arbeta vidare för att stärka influencerbranschen.”

Linda avslutar:

“Jag är så himla stolt över vår förening och våra medlemmar och är otroligt spänd på vad framtiden har att erbjuda.”

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>