FAQ

Frequently Asked Questions

Här samlar vi frågor vi ofta fått från medlemmar. Hittar du inte svaret på din fråga? Maila support@influencersofsweden.se.

Flera anledningar.

  1. För att vara medlem i en ekonomisk förening måste man betala avgift enligt lag.
  2. Alla branschorganisationer tar medlemsavgifter, det går inte att driva en organisation för medlemmar på annonspengar, då blir fokus åt fel håll.
  3. Vi vill att du ska investera i ditt yrke. När man gör en investering blir man mer engagerad, det är vetenskapligt bevisat.

Du som medlem är vårt primära fokus. Avgiften du betalar går oavkortat tillbaka till arbetet med föreningen, så även eventuell vinst vi gör. Du bidrar alltså med ditt medlemskap till en bättre bransch och till att du själv kan få stöd när du behöver det.

Främst för din egen skull. När du kopplar dina kanaler får du en överblick över hur dina följarsiffror ser ut i alla dina kanaler.

Du kommer längre fram att kunna använda din profilsida som ett mediakit till potentiella annonsörer.

Vi arbetar även på tjänster som kommer skapa affärsmöjligheter för dig som medlem och dessa tjänster är baserad bland annat på datan vi får från dina kanaler. Så vill du ta del av dessa affärsmöjligheter så behöver du koppla dina kanaler.

För att utnyttja alla fördelar med branschorganisationen rekommenderar vi att du uppgraderar till PRO-medlem.

Läs mer om de olika medlemskapen här!

InoS är en ekonomisk förening och som PRO-medlem blir du också medlem i föreningen. Detta betyder att du har rösträtt på årsstämman och möjlighet att påverka arbetet som vi gör.

Läs mer om vår styrelse här!