“Du är absolut inte ensam”

podd_sabinadeciree_feat

Sabina Decireé, 24 år, gjorde snabbt succé på YouTube när hon började för ungefär fyra år sedan. Idag har hon över 125.000 följare. I podcasten “We Are Influencers” berättar Sabina varför hon väljer att vara så öppen i sin kanal.

– Depression, sorg, rädsla, osäkerhet, och ångest – allt det här jag går igenom – är så universella känslor, säger Sabina.

I YouTube-klippen pratar Sabina om allt från flytningar och trosskydd, till ångest, sorg och depression, och den vanligaste responsen hon får av sina tittare är just att många känner igen sig i det hon pratar om och går igenom.

– Det värsta för mig när jag växte upp och mådde väldigt dåligt var att jag kände mig ensam, berättar Sabina.

Idag vet hon att hon inte är ensam, och därför vågar hon prata så öppet om jobbiga känslor och ämnen.

– Du är absolut inte ensam, även om din situation kan vara väldigt unik från andras.

Fortsätt lär känna Sabina i avsnitt 61 av “We Are Influencers”. Där pratar hon och Linda Hörnfeldt, VD och grundare av Influencers of Sweden, även om pengar, vacklande självkänsla och om hur det är att göra YouTube. Lyssna i närmsta podcast-app, eller här.

Mimmi Sundberg

24 år och journaliststudent. Förvirrad, rastlös och perfektionistisk. Det bästa som finns? Att skratta, dansa och kramas – helst tillsammans med ett glas rött. Jag har en liten och mysig Instagram – @mimmisundberg. Häng med mig!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>