Vill du ta din digitala närvaro till nästa nivå 2018?

Vill du ha hjälp med strategi, SEO eller hur du skapar samarbeten med företag?
Boka in privat coaching med VD Linda Hörnfeldt!

Linda Hörnfeldt
Sara Bäckmo

Jag har haft stor glädje av att bolla mitt jobb med Linda Hörnfeldt. Det är ett ensamjobb att blogga och det kan vara svårt att få konstruktiv feedback från vänner och kollegor inom andra branscher.

Vår kontakt har gett mig råg i ryggen och stor inspiration för att utveckla mitt arbete vidare.

– Sara Bäckmo, Skillnadens Trädgård

Har du kommit till ett vägskäl och vet inte vilket håll du ska gå? Behöver du assistans med att reda ut strategi, fokus och kanalval? Eller vill du bara ha lite pepp och hjälp att vässa ditt säljerbjudande? Jag kan hjälpa dig!

Jag har bloggat sedan 2001 och varit en aktiv del av branschen under många år, både som bloggare och på marknadsföringssidan och har en mycket god insikt i hur influencer marketing fungerar.

Med min erfarenhet som både designer, strateg, marknadsförare och bloggare kan jag se vad som saknas i din sociala nävaro och hjälpa dig ta fram en strategi för att dina kanaler ska bli ännu mer framgångsrika.

Stämmer något av följande in på dig?

  • Jag har ett tydlig mål med mina kanaler men har precis bestämt mig för att satsa seriöst och vet inte riktigt var jag ska börja.
  • Jag har drivit mina kanaler ett tag men känner att jag kört fast, hur kommer jag vidare?
  • Jag känner mig som en i mängden, hur hittar jag det som är unikt för mig och mitt varumärke?
  • Jag vill börja tjäna pengar på min sociala närvaro, hur går jag till väga?

Kan du relatera? Är du redo att investera i din framtid som influencer?

Pysselbolaget

Mötet med dig bombade alla mina förväntningar. Jag kan knappt hålla mig ifrån att göra storstilade planer för bloggen. Tusen tack för all hjälp! Du är amazing!

– Karin, Pysselbolaget

Influencer coaching strategy session

Coachingen är utformad för dig som är redo att investera i din digitala närvaro och ditt varumärke online. Sessionens mål är att ge dig konkreta tips och strategiska riktlinjer hur du ska gå vidare för att få ditt brand att växa. 

1. Frågeformulär

Inledningsvis skickar jag dig ett formulär där du hjälper mig förstå vad du vill ha hjälp med, vilka dina mål är och var du är i din karriär.

2. Inventering

När jag fått ditt formulär går jag igenom dina sociala kanaler och antecknar saker jag anser kan förbättras. Dessa går vi igenom i nästa steg.

3. 60 minuter Live Chat

Vi träffas, eller bokar ett möte på Skype/telefon, och går igenom ditt formulär och mina anteckningar och lägger upp en strategi för dig och dina kanaler.

4. Uppföljning

Om du har några specifika frågor under månaden som följer efter vårt samtal som gäller det vi pratade om så finns jag självklart tillgänglig som support. Om du också önskar löpande coachingsessioner efter detta initiala samtal så erbjuds du det till ett rabatterat pris.

Jag tar bara ett fåtal coachingsessioner i månaden, kontakta mig för att boka in din idag »

Linnea Edmark

Vill bara skicka ett litet mail om hur jädrans bra det känns med min blogg nu. Antalet besökare har i princip dubblats (vissa dagar tredubblats) och jag känner att det börjar röra på sig. 

Det är peppande att bara få prata om sin blogg med en annan bloggare som sett och läst måååånga både bra och dåliga bloggar så jag är väldigt nöjd med coachingen.

– Linnéa, Lanclin