Better Bloggers växer – vill du vara med?

På ett år har Better Bloggers blivit en etablerad faktor i Sveriges bloggvärld. En instans som tar fighten för bloggarna och enar branschen. Nu är det dags att lägga i nästa växel – därför söker jag nu en co-founder!

Vi har synts i SVT och branschpress och startat kampanjen #JagSmygerInte i kampen mot smygreklam i bloggar och på sociala medier. Vi har för tillfället 750+ medlemmar (ökar varje dag!) och vår trafik har ökat med 535% jämfört med januari förra året.

Nu börjar det bli trist (och lite stressigt) att vara själv. Många nya projekt är i pipeline och jag skulle många dagar behöver klona mig själv. Eller – klona mig till en lite bättre version av mig själv.

Lösningen – jag söker en co-founder!

Better Bloggers växer - söker en co-founder!
Dela gärna bilden!

Vem är du – vem är jag?

Du ska vara den perfekta kompletteringen till mig. Jag är superkreativ och har massor med projekt på gång samtidig. Jag är skitbra på PR och att att bygga relationer, inte lika bra på att ta vara på affärsmöjligheterna detta skapar. Jag behöver alltså dig som är uppstyrd, strukturerad och har affärssinne. Du bör vara modig och tycka att osäkerheten i en startup är lika delar spännande som läskig, du ser snarare detta som en drivkraft. Du bör ha energi som en häst och tycka att 8-17 är ett fängelse snarare än en trygghet.

Du får gärna ha läst vid Handelshögskolan och ha erfarenhet av entreprenörskap och eget företagande. Jag blir inte heller ledsen om du har koll på ekonomi och marknadsföring. Det är så klart ett plus i kanten om du gillar och är insatt i bloggar och sociala medier men inget krav. Jag väger upp den besattheten för oss båda.

Eftersom Better Bloggers är en startup i ett tidigt skede utgår ingen lön från starten – däremot får du alla möjligheter att skörda frukten av arbetet tillsammans med mig i form av procent i företaget.

Viktigast av allt – du ska vara beredd på ett äventyr som innebär att skaka om en bransch, modellera om den och bygga upp den igen. På att jobba med kreativa människor och att skapa det liv du alltid drömt om.

Är du intresserad? Skicka mig ett mail på linda@influencersofsweden.se och presentera dig själva – gärna med video! Släng med en länk till din Linked In-profil med!

Jag ser fram emot att höra av dig!

PS. Är du intresserad av att gästblogga hos Better Bloggers om bloggrelaterade ämnen? Hör av dig!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

5 Comments
  1. Linda, jätteroligt att ditt hårda arbete börjar ge dig frukt. Även om mycket återstår. Vi är många som har stor glädje av det du gör för oss. Jag har lärt mig så mycket genom att läsa dina inlägg och lyssna på en och annan podacast, men tyvärr räcker inte tiden till för att hålla sig uppdaterad.Lycka till med nästa steg!

  2. Vilken underbar efterlysning! Jag är tyvärr inte rätt person, även om jag gärna hade velat vara det för det låter onekligen superkul att jobba med dig! Lycka till på jakten Linda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>