Medlemspepp: Bokregn bland Better Bloggers medlemmar!

Bokregn!

I en tid där våra liv blir mer och mer digitala är den analoga boken ett välkommet – och populärt – avbrott. Bokförsäljningen ökar och många bloggare och influencers lägger till författare som ett ben i sitt entreprenörskap. I år har flera av våra medlemmar släppt böcker och fler blir det i höst. Hur peppigt?!

Inlägget innehåller annonslänkar

bokregn_01

Skillnadens Trädgård: Ett ekologiskt trädgårdsskafferi – Sara Bäckmo

I Skillnadens Trädgård delar Sara med sig av den glädje hon känner inför att odla grönsaker, frukt och bär. Hon ger enkla och handfasta råd om hur man går tillväga för att bli så gott som helt självförsörjande på grönsaker.

Lyssna på Sara i Bloggbusiness »

Allt som blir kvar – Sandra Beijer

Sandra Beijer har bloggat sedan 2005 och debuterade 2014 som författare med ”Det handlar om dig”. Hennes nya bok, ”Allt som blir kvar”, släpps i september och beskrivs ungefär så här:

”Mitt under brinnande juli gör Matildas pojkvän slut. Kvar är hon, i en öde lägenhet. Vem är hon, utan honom? Matilda måste fylla tomrummet och bästa vännen Miron tar henne under sina vingar. Han lovar att bedöva smärtan med nya äventyr.”

Lyssna på Sandra i Bloggbusiness här »

StannaFlora Wiström

Flora Wiström romandebuterar om det viktigaste, vackraste och hemskaste. Esters Stockholmstillvaro kantas av oändliga jobbpass på antikvariatet och dimmiga lördagsnätter med bästa kompisen. Livet känns som en symaskinsnål som hoppar fram och tillbaka när tråden ska fästas; Ester kommer inte vidare. Men en dag träffar hon Eli med den mörka rösten och händerna som är fläckade av målarfärg. Det blir början på det vackraste men svåraste året i Esters liv. I bloggaren Flora Wiströms sinnliga romandebut är kärleken allomfattande, på gott och ont.

Lyssna på Flora i Bloggbusiness här »

Made by Marys gröna frukost : 40 ljuvligt goda receptMaria Strömberg Bååth

Made by Mary är en av Sveriges populäraste matbloggare. Hennes läckra vegetariska och veganska recept har fått matälskare på fall världen över. I denna kokbok har hon tagit fram nytänkande gröna frukostar både för stressiga vardagsmorgnar och lata helgbruncher!

Lyssna på Maria i Bloggbusiness här »

bokregn_02

Laga : Steg för stegClara Lidström och Annakarin Nyberg

Varför finns det inte fler faktaböcker som barn kan använda utan inblandning från vuxna? Ur den tanken föddes idén till Clara Lidströms och Annakarin Nybergs gör-det-själv-böcker för barn. En serie böcker som vänder sig till alla kreativa lågstadiebarn. Och äntligen är uppföljaren till Baka här! Laga innehåller 10 lätta recept, såsom tacopaj, fina fisken och vegetarisk lasagne som barn mer eller mindre kan laga själva!

Lyssna på Clara i Bloggbusiness här »

Lindas matbrödLinda Andersson

Linda Andersson driver Sveriges största bakblogg Lindas bakskola – med flera hundratusen besök varje vecka. I den här boken har Linda samlat sina mest älskade och efterfrågade recept, som rågsiktskakor, lingonlimpa, grytbröd, tekakor, fröknäcke, havrerutor, kavring, morotsfrallor – och mycket mer!

Slow fashion : Din guide till smart och hållbart modeJohanna Nilsson och Jennie Johansson

I en bok som är lika delar modemanifest och praktisk handbok besvarar Jennie Johansson och Johanna Nilsson frågor som: Vad är för- och nackdelarna med bambuviskos? Vad är fegmärkning, greenwashing, och hur lagar man ett par jeans så att det blir riktigt snyggt? Helt enkelt hur får man sin garderob att hålla längre?

Fredriks fika – bakat med glädjeFredrik Nylén

Fredrik Nylén var med i Hela Sverige bakar 2013 och kom på andra plats. Han driver en av Sveriges största bakbloggar – Fredriks fika – där han bjuder på ständigt nya bakfröjder och får utlopp för såväl sitt stora bakintresse som sitt intresse för att fotografera. Det här är hans första kokbok där han bjuder på klassiskt fikabröd, sådant där som man tar fram när man ska bjuda någon på riktig fika – saftiga bullar, söta småkakor och perfekta mjuka kakor!

Lyssna på Fredrik i Bloggbusiness här »

Har du någon favoritbok som en bloggare/influencer har skrivit? Tipsa i kommentarerna!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

4 Comments
  1. Härligt med så mycket bokproduktioner i nätverket!!! Hejja!

    Och I just löööv avsnittet med Sara Bäckmo från Better Bloggers pod, det var faktiskt efter att jag lyssnade på det som jag blev stormförtjust i hennes blogg och följt med lupp i x antal månader!

    Och likadant Made by Mary blev jag väldigt nyfiken på efter podavsnittet med henne.

    Hmmm, dagens lärdom, lyssna mer på Better Bloggers podavsnitt, finns mycket inspiration att hitta! <3 😀

    //Anna

  2. Lotta på fyra årstider/mitt liv på landet gav ju ut en bok för kanske två år sedan. En fantastisk bok som är precis lika härligt som hennes blogg. Full med inspiration och härliga recept. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>