Som medlem i Influencers of Sweden blir du en viktig del av en organisation som finns till för att utbilda, inspirera och stärka social media influencers som yrkeskategori.

Vi är alltså inte enbart till för bloggare utan även för YouTubers, Instagrammare och andra sociala profiler – alla som identifierar sig med titeln ”influencer”. Vi vill att du ska få de bästa verktygen för att kunna leva på att göra det du älskar.

När du lyckas, lyckas vi!

 

✓  Vill du kunna försörja dig som influencer?

✓  Vill du få skäligt betalt och inte bara betalt i produkter?

 ✓ Vill du få hjälp och stöd av hundratals professionella influencers?

Vem kan bli medlem i Influencers of Sweden?

Till medlem i Influencers of Sweden antas en individ (fysisk person eller juridisk person med helägt bolag) som kan identifieras som en ”social media influencer”. Personen väntas följa föreningens stadgar, beslut samt gällande lagar och etiska riktlinjer.

Dessutom krävs att:

  • Medlemmens kanal måste vara publicerad, offentlig och aktiv.
  • Kanalen måste ha en fysisk person som avsändare och denna avsändare ska lätt kunna identifieras.
  • Kanalen ska uppdateras minst en gång i månaden.
  • Medlemmen ska själv producera (eller inneha rättigheter att publicera via tredje-parts-producent) majoriteten av innehållet på kanalen.

Till medlem antas därmed till exempel inte magasin, nyhetssajter, djur och samlingskonton på Instagram där avsändaren inte producerat innehållet.

Som medlem antas heller inte fysisk eller juridisk person som uppfattas önska medlemskap enbart för att nyttja plattformen för att marknadsföra sig mot medlemmarna och värva profiler för egen eller tredje parts vinning.

Vad är en social media influencer?

En social media influencer är en seriös innehållskreatör med stor och/eller lojal följarskara på sina egna sociala kanaler som anses ha inverkan på denna följarskaras beslut.

WE ARE INFLUENCERS OF SWEDEN

Allt detta får du som medlem:

check2  Tillgång till våra meetups och konferenser

check2  Vårt nyhetsbrev

check2  Tillgång till vår enorma kunskapsbank

check2  Tillgång till exklusiva seminarer och event

check2  Kvalitétsstämpel till dina kanaler

check2  Opinionsbildning och omvärldsbevakning

Medlemskap

Medlemskapet för dig som har ambition att vara en professionell influencer (du behöver alltså inte tjäna pengar på dina kanaler ännu). Du driver dina sociala kanaler på ett seriöst sätt och har dem (eller planerar att ha dem) som en del av din business. Du vill ha konkret vägledning och verktyg som hjälper dig i din yrkesroll.

Detta får du som medlem:

1. Ett unikt nätverk endast för dig som influencer

Influencers of Sweden är intresseorganisationen för dig som enskild influencer. Det innebär att hos oss kan inte portaler, agenturer, kunder och konsulter vara medlemmar. Vi representerar inget enskilt segment, utan hos oss kan influencers från helt skilda branscher (t.ex. mode, mat, träning, inredning) vara medlemmar.

Som medlem innebär det att du har tillgång till ett unikt nätverk av influencers som alla befinner sig i en liknande arbetssituation, och många gånger har samma utmaningar, som du.

Online sker kommunikationen mellan våra medlemmar främst i vår väldigt aktiva Facebookgrupp, låst för betalande medlemmar.

2. Tillgång till exklusiva seminarier och nätverksträffar

Under året arrangerar Influencers of Sweden nätverksträffar och medlemsevent i olika delar av Sverige i syfte att inspirera och skapa en arena för erfarenhetsutbyte. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ditt medlemskap.

3. Tillgång till vårt bibliotek med verktyg

Influencers of Sweden är en källa till information och rekommendationer som inte tidigare funnits i branschen. På vår sajt växer ett bibliotek fram med verktyg, mallar och avtal som hjälper dig i ditt arbete.

4. Opinionsbildning och omvärldsbevakning

Influencers of Sweden tar debatten om influencerns roll och betydelse för näringslivet. Vi driver frågor som är viktiga för våra medlemmar och representerar dem i olika offentliga sammanhang.

Vi håller även våra medlemmar upplysta om vad som händer i vår bransch som ständigt förändras. Som medlem i Influencers of Sweden får du koll på det som händer, bland annat genom vårt nyhetsbrev och våra sociala kanaler. Här på vår sajt erbjuder vi också mängder av artiklar inom ett brett spektra av ämnen, alla högst relevanta för dig som influncers.

5. Kvalitet

Ett medlemskap i Influencers of Sweden borgar för kvalitet. Med vår logotyp på din blogg eller i dina sociala kanaler kommunicerar du lätt till företag och partners att du är en professionell influencer.

Ansök om medlemskap idag!

 

– Ansök om medlemskap,  500 kr/år inkl moms plus 100 kr i insats. Sedan 500 kr i avgift, årligen.

Medlemskapet gäller för ett år och faktureras årsvis.

layout_stadgarheader

Medlemsvillkor

Vad innebär det att vara medlem i Influencers of Sweden? Spana in våra medlemsvillkor – våra stadgar.

» Läs mer här

InScore