Allmänt meddelande – backa upp dina bilder!

Kiliaro

Som bloggare och social media influencer bygger vi våra kanaler kring bilder och video. Är du som jag så har du tusentals bilder liggande på datorn, mobilen och ett antal USB-minnen och externa hårddiskar. Och är olyckan framme (som den var för mig för inte så länge sedan) och mobilen blir stulen eller den externa hårddisken kraschar, då är du rökt. Materialet borta och med det, många tårar och slitna hårtussar.

Jag har redan flera backuplösningar i form fler externa hårddiskar och olika molnlösningar som Dropbox och Flickr. Men jag är också en sådan där person som gillar att ha var sak på sin plats och att varje tjänst har sitt syfte. Så när jag fick Kiliaro presenterad för mig blev jag såld.

Kiliaro är ett svenskt företag som erbjuder en molnbaserad lagringstjänst som är speciellt anpassad för foton och video. I den kan du enkelt backa upp dina bilder både från din telefon (finns både för iOS och Android) och din dator, dela in dem i album och dessutom har du dem också lätt tillgängliga och kan se dem och dela dem med vänner eller i sociala medier direkt från tidslinjen i Kiliaroappen.

Kiliaro

Alla bilder sparas i original utan att komprimeras – och det bästa av allt, om telefonen eller datorn/hårddisken går sönder eller försvinner så har du ändå dina bilder kvar i molnet. Så himla bra.

Just nu har vi ett grymt erbjudande till Better Bloggers medlemmar från teamet på Kiliaro – med koden “bloggbusiness” får du en gratis testmånad och betalar sedan bara 9 kr/mån för obegränsad lagring! Ordinarie pris är 19 kr/mån. 

Så här gör du:

  1. Skapa ett konto på Kiliaro.com eller ladda ner appen (finns för iOS och Android).
  2. Ange rabattkoden “bloggbusiness” för din gratis testmånad.
  3. Ladda upp dina foton från mobilen, datorn, gamla hårddiskar eller andra ställen till Kiliaro
  4. Klicka på “free up space” i appen om du vill ta bort bilderna från mobilen men ändå ha dem tillgängliga via Kiliaro.

Erbjudandet gäller till den 15 november 2016!

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>