78. Om att kombinera passion och behov med Clara Löfvenhamn | We Are Influencers Podcast

Clara Löfvenhamn - We Are Influencers

Varmt välkommen till en specialsäsong av We Are Influencers! Nu sätter vi strålkastaren på microinfluencers – profiler som med en tydlig nisch och ett relaterbart liv har byggt en karriär i sociala medier utan enorma följarskaror.

Clara Löfvenhamn beskriver sig som nörd, hästtjej och djurälskare men närmast i presentationen ligger hennes roll som ledarskapsutvecklare och för närvarande tillförordnad ordförande i Influencers of Sweden.

Innan hon började utveckla morgondagens ledare var hon en klassisk overachiever som har pluggat och jobbat samtidigt i stort sett de senaste 10 åren. Men det ledde också till en utmattning som tvingade henne att arbeta smartare – något hon tog ett stort steg mot när hon startade sin blogg.

Clara brinner för ledarskap och som utbildad journalist såg hon att det fanns en öppning för en plattform kring ämnet där hennes passion låg – och hon gick all in. Efter att ha slukat all information hon kunde kring bloggar och sociala medier – och lyckats få starta eget bidrag för sin företagsidé – lanserade hon Bossbloggen i april 2016.

Avsnitt: 78 | Längd: 1:04:25 min | Storlek: 61,8 mb

Linda Hörnfeldt

Grundare av Influencers of Sweden. Bloggveteran sedan 2001. Bloggar nu på lalinda.se.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>